Öğrenciler Mektupla İstediler

Öğrenciler Mektupla İstediler

Acıpayam ilçesine bağlı  Yeşilyuva Atatürk İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a mektup yazıp okulları için geri dönüşüm kutusu istedi.

A+A-

Eğitime vermiş olduğu desteklerden ötürü Başkan Şevkan’a  teşekkürlerini sunan öğrenciler, okullarına geri dönüşüm kutusu istediler. Makamına gelen mektubu okuyan ve geri dönüşüm kutusunun okula ulaşması için gerekli talimatları veren Başkan Şevkan, öğrencileri okullarına gidip ziyaret etti.  

 Çocuklar Geleceğimiz

Öğrencilerden tarafından kendisine gelen mektubu sınıflarında okuyan Başkan Şevkan, Çocukların kendilerinin geleceği olduğunu, onlara yatırım yapmanın, geleceğe yatırım yapmak olduğunu, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamanın kendileri için en büyük mutluluk olduğunu, Acıpayam Belediyesi olarak çocuklara yönelik çalışmaların durmaksızın sürdüğünü, Yeşiyuva Atatürk İlkokulu 2/A sınıfı öğrencilerine ve sınıf öğretmenlerine çevre duyarlılıklarından ötürü dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

Geri dönüşüm kutusunun okullarına gelmesinden ötürü mutlu oldukları gözlerinden anlaşılan öğrenciler Başkan Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretin sonunda okul yönetimi ile okul bahçesinde incelemeler yapan Başkan Şevkan, okul bahçesini daha da güzelleştirmek için gerekli olan peyzaj düzenleme çalışmalarının yakın zamanda başlayacağının da haberini verdi

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.