Öğrenciler ve Veliler Dikkat!

Öğrenciler ve Veliler Dikkat!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim-öğretim senesinde lise ve dengi okullar seviyesinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı ile alakalı son uyarı yapıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesince lise ve dengi okullarda öğrenim görmüş olan öğrencilere yönelik devam ettirdiği öğrenim yardımı başvuruları 5 Ekim 2018’de son bulacağı ifade edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, www.denizli.bel.tr internet sayfası üstünden yapılan müracaatların aşırı yoğunluğa mahal verilmemesi için bir an evvel yapılıp son güne bırakılmaması istendi. Müracaatlardan sonra yapılacak değerlendirmede evraklarını eksiksiz getirerek, beyan ettiği bilgiler ile örtüşen 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 TL olmak üzere toplam 3 milyon TL öğrenim yardımı yapılacak.

Başvurular bütün İlçelerden Yapılmakta

Denizli merkez ve tüm ilçelerinden yapılabilecek başvurularda dikkate alınacak koşullar şu şekilde:  öğrencilerin T.C vatandaşı olması gerek, lise ve dengi okullarda öğrenim görüyor olması lazım. Açık Lise, Özel Okul, Kolej ve Temel Liselerde eğitim alan öğrenciler başvuruda bulunamazlar. Ailesinin belediye sınırları içerisinde ikamet etmesi gerekecek. Bununla beraber öğrencinin başka yerden burs almaması, ailesinin ekonomik durumunun zayıf olması, okulunda başarılı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı bulunmaması, sınıf tekrarı yapmamış olması ve devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olması koşulları aranacak.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.