Öğrenim Yardımları Açıklandı

Öğrenim Yardımları Açıklandı

Öğrenim Yardımları Açıklandı

A+A-

 Büyükşehir öğrenim yardımı başvuru sonuçlarını açıkladı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Denizli ve ilçelerde eğitim alan lise düzeyindeki öğrencilere yapacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Denizli ve ilçelerde eğitim alan lise düzeyindeki öğrencilere yapacağı öğrenim yardımı sonuçları belli oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının yaptığı değerlendirme sonucunda Denizli ve ilçelerinde eğitim gören ekonomik durumu iyi olmayan lise ve düzeyindeki öğrencilere 10 ay boyunca aylık 90 lira verilecek. Başvuruların sonuçları www.denizli.bel.tr adresinden ya da Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığından öğrenilebilecek. Başvurusu onaylanan öğrencilere, Eylül -Haziran tarihlerini kapsayan 10 aylık dönemde ayda 90 TL olmak üzere toplamda 900 lira öğrenim yardımı yapılacak.

 

Gençler Türkiye’yi geleceğe taşıyacak

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi birikim konusunda donanımlı gençlerin Türkiye’yi geleceğe taşıyacağını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Gençlik demek zenginlik demektir, gelecek demektir. Ülkesini ve bayrağını seven, gelecekte bu ülkeyi omuzlayacak gençlerimiz için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Öğrenim yardımlarımız şimdiden hayırlı olsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.