Öğretmene mektup ödül kazandırdı

Öğretmene mektup ödül kazandırdı

Çal İlçesi’nde Çal Belediyesi Düğün Salonu’nda “öğretmenler günü” kutlaması yapıldı. Etkinlikte “Sevgili Öğretmenime Mektup” yarışmasında dereceye giren öğrenciler de ödüllendirildi.

A+A-

Program istiklal marşının okunmasının ardından, saygı duruşu ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Çal belediyesi tarafından organize edilen “sevgili öğretmenime mektup” yarışmasına katılan öğrenciler arasından öğretmenlerine duygularını en iyi ifade eden mektubu yazan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilere ödülleri verildi. İlkokul öğrencileri arasında dereceye giren Eda Sarıkaya’ya  ödülünüÇal Kaymakamı Selami Korkutata elinden aldı. Ortaokul öğrencileri arasında öğretmenine en güzel duygularını kağıda döken Huriye Sarı’ya Çal Garnizon komutanı  Mehmet Karabulut verdi. Liseler arasında mektup yarışmasında birinci olan Ümran Horasan’a  ödülünüÇal Belediye Başkanı Fethi Akcan takdim etti.

Törenden sonra  açıklama yapan Çal Belediye başkanı Fethi Akcan; “Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum, bizi yetiştirip bu ülkeye temel atan öğretmenlerimizin  emeklerine sağlık. 24 Kasım öğretmenler gününde  öğrencilerimizle birlik beraberlik içinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber düzenlediğimiz ‘’SEVGİLİ ÖĞRETMENİME MEKTUP’’ yarışmasıyla teknoloji yüzünden unutulmaya yüz tutmuş mektup geleneğimizi canlandırmak ve yaşatmak istedik. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi yürekten kutluyorum hayatları boyunca başarılar diliyorum emeği geçen okul müdürleri ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.