Okul Müdürleriyle Buluştu

Okul Müdürleriyle Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu Denizli’ye ziyarette bulundu.

A+A-

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu’nun ziyaretinde Merkezefendi, Pamukkale ilçesinde görevli okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleriyle buluştu.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün yaptığı konuşmada İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un selam ve saygılarını ilettiğini, 17 Eylül 2018 günü öğrencisi, öğretmeni, yöneticisi ve velisi ile birlik beraberlik içinde, yeni bir öğretim senesine daha başlamanın sevincini, heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını, Genel Müdürün ile teşriflerinden ötürü Denizlili Eğitimciler olarak onur duyduklarını. 17 Eylül 2018 günü İlimizde 1132 kurumumuzda, 9794 derslikte, 187.658 öğrencimiz ve 14.353 personelle yeni bir öğretim yılına birlik ve beraberlik içinde başladıklarını ifade etti.

Selamlarını Getirdi

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un sevgi ve selamlarını getirdiğini, 2018 - 2019 eğitim öğretim senesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke çapında 81 İl’e ve oradaki okulları ziyaretler gerçekleştirdiklerini, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ilin eğitim parametrelerini kendileri ile paylaştıklarını, ülkenin pek çok ilinden çok daha ileride olduklarını gördüklerini ve bu kapsamda tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.