Öldürüp Teslim Olmuştu

Öldürüp Teslim Olmuştu

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen cinayet olayı ile alakalı gelen yeni bilgiler olayı aydınlattı.

A+A-

Pamukkale’de ikamet eden 36 yaşındaki İsmail Çul, kız arkadaşı 22 yaşındaki Müge Çoban'ı bıçaklayıp öldürdü, sonra da polise gidip teslim oldu.


Çınar Polis Merkezi'ne bu sabah giden İsmail Çul, kız arkadaşını öldürdüğünü ifade etti. İsmail Çul'u gözaltına alan polisler vermiş olduğu  adres bilgileri doğrultusunda Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi 790 Sokak'taki apartmanın 4. katındaki daireye gitti.

Kapıyı açan polisler kuaförlük yapan Müge Çoban'ı, yatakta yüzü morluklar içerisinde ve göğsünden bıçaklanmış bir şekilde buldular. Cumhuriyet savcısının cinayet mahallinde yapmış olduğu incelemeden sonra Çoban'ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İsmail Çul'un sorgusunun devam ettiği ifade edildi.

HER İKİSİ DE EVLİ

Daha sonra alınan bilgilere göre cinayeti işleyen İsmail Çul ve öldürülen Müge Çoban'ın başkaları ile evli oldukları, ayrıca öldürülen kadının 1 de çocuğunun olduğu ortaya çıktı.

İsmail Çul'un vermiş olduğu ilk ifadede, Müge Çoban ile 2 senedir ilişkisinin olduğunu, cinayetin işlendiği evinse günlük kiralanan bir daire olduğunu söylediği belirtildi. İsmail Çul'un, Müge Çoban'ın kendisini, ilişkilerini karısına söylemek ile tehdit ettiğini, bu sebeple çıkan kavgada bıçakladığını iddia ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.