Ölüm Kahvede Yakaladı

Ölüm Kahvede Yakaladı

Denizli'nin Çivril İlçesi Koçak Mahallesinden gelen ölüm haberi pek çok insanı üzerken yaşamla ölüm arasındaki çizginin ne kadar da kesin olduğunu bir defa daha göstermiş oldu.

A+A-

Alınan bilgilere göre ani ölüm Denizli'nin  Çivril'e bağlı olan Koçak Mahallesinde meydana geldi. Arkadaşları ile kahvede sohbet eden şahıs geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yumdu.

 

Üzücü haber Koçak Mahallesindeki bir kahveden oldu. Edinilen bilgilere göre arkadaşları ile sohbet eden Ömer Gündoğdu, bir süre sonra oturmuş olduğu sandalyeden aniden düştü. Arkadaşları Ömer Gündoğdu'nun düştüğünü görünce hemen yardımına koştular ve bir yandan da sağlık ekiplerine haber ettiler. Olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri Gündoğdu’ya olay yerinde yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra kalp krizi geçiren adamı Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırdılar.

Kurtarılamadı

 

Hastanede Ömer Gündoğdu’na yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen tedaviye yanıt vermeyen adam yaşamını yitirdi. Hastaneden yapılan açıklamada Ömer Gündoğdu'nun geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda vefat ettiği dile getirildi.

2 Çocuğu Var

 

Evli ve 2 çocuğu olan Ömer Gündoğdu'nun çocuklarının üniversitede okuduğu öğrenildi. Ömer Gündoğdu Koçak Mahalle mezarlığından son yolculuğuna uğurlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.