On Bir Ayın Müjdecisi

On Bir Ayın Müjdecisi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Berat Kandili münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kandillerin, Yüce Allah’tan af dilemenin, insanlar arasındaki kırgınlıkları gidermede bir fırsat olduğu belirtti ve Mübarek Ramazan Ayı’na girmeden evvelki son kandilin Berat Kandili olduğunu söyledi.

İslam dünyasının mühim günlerinden bir tanesi olan, Şaban Ayı’nın 14. gününü 15. gününe bağlayan mübarek gecelerden bir tanesi olan Berat Kandili hakkında, Pamukkale Başkan Gürlesin, İslam dünyasının en özel gecelerinden bir tanesine daha kavuşmanın huzuru ile adım adım yaklaşan on bir ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın habercisi olan mübarek Berat Kandilini en kalbi duygular ile kutladığını ve bunun büyük bir fırsat olduğunu, kırgınlıkların yok olması gerektiğini dile getirdi.

ÇOK ÖZEL BİR GECE

Mübarek Ramazan Ayı’na girmeden evvelki son kandilin Berat Kandili olduğunu ve İslam aleminin en özel gecelerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Başkan Gürlesin Bu özel geceyi vesile ederek Yüce Allah’tan günahların af olması; yıktığımız, kırdığımız gönüllerin onarılması için bir fırsat bilinmesi gerektiğini, Berat Kandili’nin ülkemiz  ve dünya için tüm insanlığa barış, huzur getirmesini dilediğini, bu duygu ve düşünceler ile, bu gecede el açarak dua eden tüm Müslüman kardeşlerimizin, vatandaşların dualarının kabul olmasını dilediğini söyleyerek Berat Kandillerini tebrik ederim ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.