Önümüzdeki 4 Günün Hava Durumu

Önümüzdeki 4 Günün Hava Durumu

Eylül ayının serin rüzgarlarının hissedildiği ve sonbaharın kendini yavaştan belli ettiği şu günlerde yağmur yağıp yağmayacağı merak ediliyor. İşte bu haftanın hava durumu…

A+A-

Bunatıcı sıcakların ardında sonbaharın serinliği iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Özellikle üzümlerini kurutan ve bu esnada yağmur yağmasın diye dua eden çiftçinin üzümleri kaldırması ile ağmur beklentisi ortaya çıktı. Ama Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre önümüzdeki günlerde yağış olmayacak. Aksine bunaltıcı sıcakların olacağı ifade ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre önümüzdeki 4 günün hava durumu şu şekilde:

 

18 Eylül Salı

Yarının hava durumu verilerine baktığımızda sıcakıkların en düşük 18 en yüksek 31 derece olduğunu görülecek. Parlak güneş ışığı alacak olan Salı gününde havanın açık olması bekleniyor.

19 Eylül Çarşamba

Çarşamba gününde havaların biraz daha ısınacağını söylemek yanlış olmaz zira en düşük 18 olan sıcaklıklar önceki güne göre 2 derece daha artarak en yüksek 33 dereceye kadar çıkmakta. Hafif bulutlanma olsa da çoğunlukla güneşli bir gün sizleri bekliyor.

20 Eylül Perşembe

Perşembe günü en düşük 17 olan hava önceki günkü gibi en yüksek 33 derecede kalıyor. Parlak güneş ışığının olacağı günün sıcak olacağı bekleniyor.

21 Eylül Cuma

Cuma gününde ise en düşük 18 en yüksek 34 derece ile havalar bir derece daha ısınacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.