Ordulu Derin Türkiye 3.sü

Ordulu Derin Türkiye 3.sü

Ordulu Derin Naz ESER, Bir Şiir Bir Nefes yarışmasında Türkiye 3’üncüsü oldu.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri tarafından organize edilen Kültür ve Sanat yarışmalarının finalinde Bir Şiir Bir Nefes kategorisinde Ordu’yu temsil eden Derin Naz ESER, Türkiye 3’üncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat yarışmalarının bu yılki finalisti Ordu’dan oldu. Ordu Gençlik Merkezi aracılığı ile yarışmaya katılan gençler, gençlik liderlerinin yönlendirmesi ve takibiyle yine istediği sonuçlarla yarışmada yerini aldı. Bir Şiir Bir Nefes kategorisinde finallerde Ordu’yu temsil eden Derin Naz ESER, Türkiye 3’üncüsü oldu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimizin sadece sportif anlamda değil aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine yaptığımız desteklerin bir sonucu olarak Gençlik Merkezimizin gönüllü gençlerinden Derin Naz ESER’in bizleri gururlandıran derecesinden dolayı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

 Ali Yazan /Ordu/Akis Haber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.