Örnek Bir 1 Mayıs

Örnek Bir 1 Mayıs

Tavas Belediyesi personeli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde bir araya geldi ve Kızılcabölük mesire alanında, piknik yaparak eğlendi.

A+A-

Kaynaşma ve dayanışma pikniği olarak bu mühim günde hep beraber olmayı istediklerini dile getiren Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, bugünün adı üstünde emek ve dayanışma gününde tüm çalışanlarla birlikte olmayı planladıklarını, kendilerinin bu şekilde büyük bir aile olduklarını,  bu ailenin bir parçası olmaktan kendisinin çok memnunum ve mutlu olduğunu, Tavas'ın 1700 km2'lik alanında gece gündüz demeksizin çalışan, tepeden tırnağa kurumsallaşmayı hep beraber başlattıkları iş arkadaşlarına görev arkadaşlarına bugünü aileleri ile beraber katılıp daha anlamlı hale getirdikleri için kendilerine ve ailelerine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yarışmalarla Eğlendiler

Piknik, dayanışma ve kaynaşma havasında sürerken çalışanlar ve aileleri düzenlenen oyunlar ile (sandalye kapmaca, halat yarışı, çuval yarışı, ip atlama yarışı) eğlencenin tadına vardılar. Yağmur altında süren piknik yağmurun durup güneşin açması ile de devam etti. Oyunlardan sonra kazanan yarışmacılara hediyelerini Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol sundu. Bununla birlikte çocuklara kitap ve çeşitli armağanlar verildi. Çalışanlar oyunlar ile çocukluklarına geri döndüler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.