Örnek Şehir Denizli

Örnek Şehir Denizli

Örnek Şehir Denizli

A+A-

Büyükşehir yatırımlarına hayran kaldılar

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ege Bölge Toplantısı" için Denizli'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceledi. Başarılı çalışmaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı tebrik eden Kaya, Denizli'nin örnek bir şehir olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Ege Bölge Toplantısı için Denizli’ye gelen heyet Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın eşlik ettiği inceleme gezisine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ve Mehmet Geldi, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ve beraberindekiler katıldı. İlk olarak Denizli’nin kalbi Üçgen Köprülü Kavşakları’nda incelemelerde bulunan heyet daha sonra yapımında sona yaklaşılan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları hayranlıkla inceleyen heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Örnek şehir Denizli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve beraberindekiler daha sonra Denizli’nin vazgeçilmezi haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı ziyaret etti. 1400 metre yüksekliğe teleferikle çıkarken Denizli’yi izlemenin keyfini yaşayan heyet, Bağbaşı Yaylası’nın güzelliklerini görerek, burada bulunan tesisleri inceledi. Büyükşehir Belediyesi yatırımları için Başkan Osman Zolan'ı tebrik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Denizli'nin örnek bir şehir olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.