Orta Öğretimli Ülkücüler'den Örnek Davranış

Orta Öğretimli Ülkücüler'den Örnek Davranış

Kütüphane Haftası kapsamında Denizli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi öğrencileri, kitap okuma etkinliği yaptı.

A+A-

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında bir araya gelen Ülkücüler, kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. 

Denizli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi Başkanı Mustafa Turan, “ Ülkü Ocakları Eğitim Vakfımızın isminden de anlaşılacağı üzere amacı eğitim vermektir. Bu konuda öğrenci arkadaşlarımızın eğitimleri konusunda bir çok etkinlik düzenliyoruz.

Hepinizin bildiği gibi  içinde bulunduğumuz bilgi çağında, bireysel ya da toplumsal olarak iyi, güzel ve başarılı bir yer edinmek istiyorsak okumak, düşünmek,  ve en önemlisi bilim üretmek zorundayız. Bu anlamda nasıl ki eğitimin, bilimin, sanatın olmadığı bir dünya düşünemiyorsak, kitapların ve kütüphanelerin de olmadığı bir dünya düşünemeyiz. Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi olarak  bugün de burada 54. Kütüphane Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz. Amacımız geleceğimizin Milliyetçi Türkiyesi’nin mimarı olacak Asil Türk evlatlarına okuma alışkanlığını benimsetmek.  Bu duygu ve düşüncelerle 54. Kütüphane Haftası’nı kutluyor ve toplumumuzda kitap okuma alışkanlığının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.