Osman Erkli Başkana Bilgi Verdi

Osman Erkli Başkana Bilgi Verdi

Osman Erkli Başkana Bilgi Verdi

A+A-

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Belediye Meclis Üyeleri, Kızılcabölüklüler Vakfı'nı ziyaret ettiler.

Ziyarette, Vakıf Başkanı Osman Erkli vakıf çalışmaları hakkında konuklara bilgi verdi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kızılcabölüklüler Vakfı'nın yanında olduklarını ve yapılan çalışmalara önem verdiklerini belirten Başkan Akyol, "Vakfımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Tavas Belediyesi ilk günden bu yana Kızılcabölük'e çok ayrı bir önem ve ilgi gösterdik. Buraya birçok yeni tesis ve hizmet kazandırdık. Kızılcabölüklüler Vakfı ile çok güzel işlere imza attık. Kızılcabölük'e olan destek ve ilgimiz ilk günki gayretlerimizle artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Vakıf Başkanı Osman Erkli, "Tavas Belediye Başkanımızın ve meclis üyelerimizin ziyaretinden oldukça memnun olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden bu yana her daim yanımızda olan, Kızılcabölük'e desteğini bizden hiç esirgemeyen Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz her daim devam edecek" dedi.

Ziyaret sonrasında Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve beraberindekiler, başarılı çalışmalarında dolayı Vakıf Başkanı Osman Erkli'ye plaket takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.