Osman Zolan, Yalçın Akdoğan'ı Ağırladı

Osman Zolan, Yalçın Akdoğan'ı Ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'nda organize edilen imza gününe katılımda bulunan eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Önceki dönem Başbakan Yardımcılığı ve Ankara Milletvekilliği yapan Yalçın Akdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı için geldiği Denizli ilinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyarette bulundu.

 

Ziyarete, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve beraberindekiler de katıldılar. Başkan Osman Zolan, Akdoğan'ı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu sene 2. Defa organize ettikleri kitap fuarı ile alakalı bilgilendirme yaptı. Akdoğan ise, Denizli'nin çok büyük gelişim kaydettiğini söyleyerek, çalışmalarından dolayı Başkan Zolan'ı tebrik etti.

 

"Lider" isimli kitabını imzaladı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'na katıldığı için duyduğu memnuniyeti ifade eden Akdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatmış olduğu "Lider" isimli kitabını Başkan Osman Zolan için imzaladı. Başkan Osman Zolan da ziyaret hatırası olarak Akdoğan'a çeşm-i bülbül armağan etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.