Otçu’dan, Denizli Halkına Teşekkür

Otçu’dan, Denizli Halkına Teşekkür

Denizli’nin Kurban vekaletinde Türkiye 10. olması ile Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu Denizli halkına teşekkürlerini iletti.

A+A-

Geçen sene kurban vekaletinde Türkiye 9. olan Kızılay Denizli Şube Başkanlığı bu sene de kurban vekaletinde 10. Sıraya geldi. 81 il arasında 10. Olan Denizli için Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu’dan teşekkür geldi.

Biz Sadece Bir Köprüyüz

Kurban Bayramından evvel Denizli ilindeki hayırsever vatandaşlardan alınmış olan vekaletler sebebi ile Türkiye’de 10. Olan Denizli Kızılay’ının Şube Başkanı Erdal Otçu yapmış olduğu basın açıklamasında tüm Denizli halkına teşekkürlerini iletti. Her geçen sene Denizli ilindeki hayırsever vatandaşların sayısının arttığını ifade eden Otçu, yapmış olduğu açıklamasında, Kurban kesimlerinin Kurban Bayramı’nın 3. gününe dek devam ettiğini, yurtdışındaki ve Türkiye’deki ihtiyaç sahibi ailelerin vatandaşların sayesinde kurban bayramını huzurlu bir şekilde geçirdiklerini,  Denizli ilinden gelmiş olan vekaletler ile Türkiye’de 10. Sırada olduklarını,  yardımsever tüm vatandaşlara canı gönülden teşekkür ettiklerini, kendilerinin  Kızılay olarak yalnızca bir aracı olduklarını, Hayırsever ellerden aldıklarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışan bir köprü görevi gördüklerini dile getirdi ve Allah herkesin hayrını kabul etsin ifadeleri ile açıklamasını sona erdirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.