Otçu,Geleni Gideni Kızılay Gönüllüsü Yapıyor

Otçu,Geleni Gideni Kızılay Gönüllüsü Yapıyor

Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi, ‘6-12 Mayıs Kan Haftası’ nedeniyle Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu’yu makamında ziyaret etti.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin Türkiye’de ilk kez oluşturduğu Okul Başkanları Meclisi, çalışmalarını sürdürüyor. İlçede ziyaretler de yapan Okul Başkanları Meclisi (OBM) Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanlığı görevine gelen Erdal Otçu’ya ziyaret gerçekleştirildi. Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Okul Başkanları Meclisi Başkanı Furkan Tarhan ve yönetimini 6-12 Mayıs Kan Haftası nedeniyle makamında ağırladı. OBM Başkanı Furkan Tarhan, yaptığı açıklamada, “6-12 Mayıs Kan Haftası’ nedeniyle Okul Başkanları Meclisi olarak Kızılay Başkanımızı Erdal Otçu’yu ziyaret ediyoruz” dedi.

OTÇU MECLİSİ KIZILAY GÖNÜLLÜSÜ İLAN ETTİ

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ziyaretten dolayı OBM’ye teşekkür etti. Otçu, “Demokratik bir seçimle okullarında seçilerek oluşturulan Okul Başkanları Meclisi, bugün bizleri ziyaret ediyor. Meclisi oluşturan arkadaşlarımızın birçoğu bugün bizim yanımızdalar. Bize destek vermek ve bizim çalışmalarımızdan bilgi almak için buraya geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızı Kızılay gönüllüsü olarak ilan ediyorum.  Başkanı oldukları okullarında Kızılayı temsil edeceklerine inanıyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.