Otobüsün camlarına naylon poşet!

Otobüsün camlarına naylon poşet!

Tokat'ta yaşanan akıl almaz olayda, Metro Turizm'e ait bir yolcu otobüsünde kırılan camı naylonla kapatıp yoluna devam etmek isteyen otobüs şoförüne son anda yolcular engel oldu. 155'i arayarak ihbarda bulunan yolcular, başka araçlarla gidecekleri illere

A+A-

Tokat'ta yaşanan akıl almaz olayda, Metro Turizm'e ait bir yolcu otobüsünde kırılan camı naylonla kapatıp yoluna devam etmek isteyen otobüs şoförüne son anda yolcular engel oldu. 155'i arayarak ihbarda bulunan yolcular, başka araçlarla gidecekleri illere ulaştırıldı.

 

Tokat'ta, camları kırık şekilde yoluna devam etmesine izin verilmeyen otobüsteki 39 yolcu, iki araçla gidecekleri illere gönderildi.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Rize'den Kayseri'ye giden Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, Tokat'ta yolcu indirmek için Sulu Sokak'a girdi. Dar sokağa giren otobüsün yan camlarının ikisi, bir cismin çarpması yüzünden kırıldı. Tokat Otogarı'na götürülen otobüsün şoförü ile firma yetkilileri, burada yolcuları aktarmak için başka bir otobüs bulmaya çalıştı ancak bunda başarılı olunamadı.

 

Bunun üzerine şoför, kırık camlarını naylonla kapattığı aynı otobüsle yeniden yola çıkınca yolcular bu duruma isyan etti. Polis ekipleri, yolcu otobüsünü Geyraz Mahallesi mevkisinde durdurdu. Bu şekilde yoluna devam etmesine izin verilmeyen otobüsteki 39 yolcu, iki midibüsle Sivas ve Kayseri'ye gönderildi.

Otobüs

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.