Özer: Önce huzur ve ekonomik istikrar

Özer: Önce huzur ve ekonomik istikrar

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Hepimizin önceliğinin huzur ve ekonomik istikrarın yeniden tesis edilmesi olduğunu düşünüyoruz” dedi.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Özer, yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi: “1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde halkımız, yine iradesini ortaya koyarak Türkiye’nin yeni meclisini belirlemiştir. Hem iktidar hem de muhalefet partilerini temsilen seçilen milletvekillerimizin; il genelinde yerel, ülke genelinde ise ulusal menfaatlerimiz doğrultusunda çalışacaklarına inancımız tamdır.

7 Haziran Genel Seçimleri sonrasında koalisyon hükümetinin kurulamaması üzerine milletimiz yeniden 1 Kasım’da sandık başına gitmiştir. 7 Haziran’da verilen mesajın en iyi şekilde değerlendirildiğini gördük. Milletimiz, demokrasinin gerektirdiği şekilde tercihini yapmış ve seçimini de tek başına iktidardan yana kullanarak, bugün istikrara olan inancını tekrarlamış ve geleceğine sahip çıkmıştır. Halkımızın sandıkta verdiği bu destek ve mesajla, ülkemizin önünün açıldığına inanıyoruz.

Ülkemiz, bugün gerek dünyada geldiği nokta gerekse bulunduğu jeostatejik konumu itibariyle doğrudan ya da dolaylı yansıyan bazı sorunlarla karşı karşıyadır. Bu nedenle hepimizin önceliğinin huzur ve ekonomik istikrarın yeniden tesis edilmesi olduğunu düşünüyoruz.

Seçim atmosferini bir an önce geride bırakarak Türkiye'nin geleceğini düşünmek zorundayız. Artık, toplumumuzun her kesiminin sosyo-ekonomik beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vermeye odaklanılması gerektiğine inanıyoruz.

Bu düşüncelerle 26. Dönem Meclisimizde temsil edilecek bütün partilerimizi kutluyor, tecelli eden bu sonucun ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.