Özmen Ailesini Panikleten Yılan

Özmen Ailesini Panikleten Yılan

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi'nde 2 katlı bir evin merdivenlerinde görülmüş olan 1 metre 60 cm’lik yılan panik yarattı. Yılan, itfaiyenin ve ev sahibinin uzun uğraşları ile yakalandı.

A+A-

Edinilen bilgilere göre, dün akşam sularında Alparslan Mahallesi 5506. sokak 15 numarada Ayhan Özmen'e ait olan iki katlı evin merdivenlerinde görülmüş olan yılan aile fertleri arasında panik havası yarattı ve aileyi korkuttu. Kendi olanakları ile yılanı yakalamayı başaramayan Özmen, durumu hemen itfaiye ekiplerine haber etti.

Zor Yakalandı

Haberi alan Gümüşler İtfaiye Şube ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler. Ekipler 1 metre 60 santimetre uzunluğunda olan Bozyörük cinsi yılanı yakalamak amacı ile çalışmalara başladı. Tüm çabalara rağmen yakalanamayan yılanın yakalanması amacı ile ev sahibi de ekiplere yardım etti. Uzun uğraşların ardından sonunda yılanın yakalanması ile Özmen ailesi rahat bir nefes alındı.

Fotoğraf Çektirdiler

Yılanı yakalamış olan itfaiye ekipleri daha sonra yılanı doğaya bıraktılar. Yılanı doğaya salmadan evvel ev sahibi Ayhan Özmen ve itfaiye ekipleri yılan ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Foto: D20haber

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.