Öztürk'ten 3 Soru Önergesi Daha

Öztürk'ten 3 Soru Önergesi Daha

İyi Parti Denizli Milletvekili Sayın Yasin Öztürk TBMM Başkanlığı’na 3 yeni soru önergesi daha verdi.

A+A-

Öztürk, Milli Eğitim Bakanı Sn. Ziya Selçuk, Sağlık Bakanı Sn . Fahrettin Koca ve Hazine ve Maliye Bakanı Sn . Berat Albayrak’a olmak üzere Meclis Başkanlığı’na 3 soru önergesi verdi.

İyi Parti Denizli Milletvekili Sayın Yasin Öztürk ilk sorusunu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a yöneltti ve Halk Eğitim Merkezlerinde kısmi zamanlı olarak çalışmakta olan “ usta öğreticilerin “ sorunlarını hatırlattı.

2. soru önergesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya geldi. Öztürk, Diyabetli çocukların tedavi ve İnsülin pompası ödemelerinde SGK’nın uygulamaları ile alakalı bir soru yöneltti.

Öztürk’ün son soru önergesi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’aydı. Öztükr,  Albayrak’a “ Enflasyonla Topyekün Mücadele “ kampanyasının yetersizliğine dikkatleri çeken konularda soruları iletti.

Yasin Öztürk kadrosuz usta öğretici olarak diye de bilinen Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezlerinde kısmi zamanlı olarak ek ders ücreti karşılığında çalışmakta olan ücretli öğreticilerin çalışma koşulları ve özlük hakları gibi pek çok sıkıntılarının olduğunu belirtti ve şu soruları iletti:

3 Ayda Yüzde 53 Zam

Öztük Reel sektörde ve vatandaşların günlük hayatında çok daha yüksek hissedilmesine karşın TÜİK verilerine göre Eylül ayında yıllık enflasyon oranının yüzde 24.52 olarak açıklandığını ve ayrıca  sanayide ana üretim girdilerinden olan elektriğe son 3 ayda yüzde 53,35, doğalgaza yüzde 54 zam yapıldığını belirtti ve Berat Albayrak'a şu soruları iletti.



Yasin Öztürk Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya su sorularuı yöneltti:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.