Pammukkale İlçesinde Üst Yapı Atağı

Pammukkale İlçesinde Üst Yapı Atağı

Pammukkale İlçesinde Üst Yapı Atağı

A+A-

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN 2. ÜST YAPI ATAĞI

Pamukkale İlçesi’nde her yaptığı proje ile gönülleri fetheden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, projeleriyle vatandaşa olan faydasını en üst düzeyde tutarak çalışmalarını yürütüyor. Geçen ay Deliktaş’ta mahallesinde başlattığı üst yapı atağına İncilipınar Mahallesi’nde devam ettiklerini söyleyen Başkan Gürlesin, “1 yılda bitirmeyi planladığımız üst yapı çalışmalarımıza İncilipınar Mahallemizde de başladık. Alt yapısı biten 142 tane sokağımızda yapacağımız çalışmaları etap etap gerçekleştireceğiz. Bu dönemde vatandaşlarımızın göstereceği sabır için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerinde üst yapı çalışmalarını 2018 yılının sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi.

YAKLAŞIK 1 YIL SÜRECEK

Geçtiğimiz ay Deliktaş Mahallesi’nden başlanan üst yapı atağının ikinci aşaması olan İncilipınar Mahallesi’nde de çalışmaları başlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe genelinde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üst yapıya hız verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, Pamukkale belediyesi olarak alt yapısı biten mahallerimizde birer birer üst yapı çalışmalarına bekliyoruz. Bugün itibariyle İncilipınar mahallemizin üst yapısına başlıyoruz. Bize ait bölgelerde alt yapısı biten İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş mahallelerimizde toplam 85 milyon TL’lik yatırım yapmış olacağız. Çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu çalışmaları ihale şartnamemize göre 375 günde yani 2018’in Kasım Ayı’nda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

142 SOKAĞI KAPSIYOR

İncilipınar Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarında özellikle elektrik kabloların yer altına alınması noktasında Aydem’in çalışmalarının bittiği bölgeden başlayarak bir çalışma yürüteceklerini belirten Başkan Gürlesin, “İncilipınar Mahallemizde üst yapı çalışmalarımız 142 sokağı kapsıyor. 8 etaptan oluşacak. Gerçekten de yoğun bir alanda çalışma yapacağız. Toplamda 165 bin metrekare alanı kapsayacak. Alanın gerçekten de geniş olması ve yoğun bir nüfusun yaşadığı bölge olması sebebiyle üst yapı çalışmaları bizi biraz zorlayacak ama iyi bir planlama yaptık. Ben şuna özellikle dikkat çekmek istiyorum. Bugüne kadar ki çalışmalarımızda karşılaştığımız ve halkımızdan gelen istekleri de dikkate alarak, vatandaşımızın mağduriyetini en aza indirmek için iyi bir planlama yaptık. Başladığımız bir etabı bitirmeden ikinci etaba geçilmeyecek. Bunu özellikle söylemek istiyorum. Çünkü geniş bir alanda çalışma yapıldığı anda vatandaşlarımız bu konuda gerçekten sıkıntıları oluyor. Ancak vatandaşlarımızın sıkıntıya girmelerine neden olacak her türlü önlemi aldık. Çalışmalarımızın vatandaşa olumsuz yansımaları olmaması için elimizden gelen bütün tedbirleri aldık. Bu çerçevede vatandaşlarımızın sabırlı olmalarını bekliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında mahallelerimiz çok daha güzel hale gelecek” dedi.

MUHTARLAR BİLGİLENDİRİLECEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı çalışmaları hakkında sık sık muhtarlığında bilgilendirileceğini söyleyerek, “Çalışmalarımız noktasında, hangi sokakta ne zaman bitip, ne zaman başlayacak konusunda muhtarlığımıza sık sık bilgilendirme yapacağız. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru için, yaşam standardının yükseltilmesi için böyle bir çalışma yapıyorsak, bunun külfeti olarak vatandaşında mağdur edilmemesi gerektiğinin bilincindeyiz. Hizmeti sunalım ama vatandaşımızı da üzmeden, el ele yürümemiz gerekiyor. Bunun için muhtarlarımızı sık sık bilgilendireceğiz. Vatandaşlarımıza gösterecekleri sabır için şimdiden teşekkür ediyorum. Onlarında mutlu olacağı şekilde üst yapı çalışmamızı bitirmeyi hedefliyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, insanımıza yakışanı yaptığımız için çok mutluyuz. Ben şimdiden çalışmalarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.