Pamukkale, Aydoğdu Caminde Kuran Kursu Açtı

Pamukkale, Aydoğdu Caminde Kuran Kursu Açtı

Pamukkale Belediyesi, Aktepe Aydoğdu Caminin alt kısmını bayanlar için Kuran Kursu ve 4-6 yaş çocuklar için ise eğitim alanı olarak düzenledi. Caminin bahçe düzenlemesi, şadırvanı, çocuk oyun alanlarını da hazırlayan Pamukkale Belediyesi, törenle Kuran Ku

A+A-

Aydoğdu Cami Kız Kuran Kursu ve 4-6 yaş Kreşinin açılış törenine Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açış konuşmalarında Aydoğdu Cami Dernek Başkanı Durmuş Koçar, Cami İmamı Cengiz Güçlü ve İlçe Müftüsü Nihat Sevil, bahçe düzenlemesinden şadırvana, tuvaletlerden çocuk oyun alanlarına ve caminin alt kısmını Kuran Kursu ve 4-6 yaş Kreşi olarak düzenleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini iletti.

“DESTEKLERİ ÇOK BÜYÜK”

Aydoğdu Caminin Kuran Kursuyla, çevre düzenlemesiyle çok güzel bir yer haline getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür eden İl Müftüsü Mehmet Aşık ise, “Belediye Başkanımıza camilere verdiği önemden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Camilerimizin temizliğinden ihtiyaçlarını gidermeye kadar her zaman desteklerini bize verdiler. Dahası biz talep etmeden camilerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında Başkanımızın kendi isteğiyle bir protokol imzalayarak sınırsız desteğini bir kez daha gösterdiler. Allah kendisinden razı olsun. Camimizin Kuran Kursuda hayırlı olsun” dedi.

“KURAN KURSUMUZ HAYIRLI OLSUN”

Allah’ın evi olan camilere büyük önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de, “Bizim için okullarımızda, camilerimizde çok önemli. Bilindiği üzere okullarımıza önemli bir destek sağlıyoruz. Bunun yanında yine camilerimize de aynı desteği veriyoruz. Bir örnekte Aydoğdu Camimiz. Camimiz ilk olarak çevre düzenlemesini yaptık. Sonrasında şadırvan ve tuvalet gibi yapılarını ortaya koyduk, çocuk oyun alanını tamamladık. Son olarak da Camimizin alt kısmını bayanlar için Kuran Kursu ve 4-6 yaş çocuklar için ise eğitim alanı olarak düzenledik. Kuran Kursumuz ve diğer yatırımlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. İl Müftümüzün de belirttiği gibi bizim isteğimizle camilerimize destek verebilmek için protokol imzaladık. Camilerimiz, ibadethanelerimiz Allah’ın evi. Ne kadar temiz ve düzenli olursa insanlarımız o kadar gönül rahatlığı ile ibadetlerini yapabilir. Pamukkale Belediyesi olarak camilerimize yönelik desteğimiz devam edecek” dedi.

“BAŞKAN GÜRLESİN HİZMET SEVDALISI”

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’da, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in her alanda verdiği sınırsız desteklerle büyük hizmetler yaptığını belirterek, “Sayın Başkanımız bir hizmet sevdalısı. İlçede bilinir belediyecilik hizmetlerindeki başarıları, yatırımları gerçekten görülmeye değer. Dahası eğitimde, sağlıkta, kültürde yaptıkları destekler, sosyal belediyecilik anlamında ortaya koyduğu çalışmalar çok önemli. Bugünde Aydoğdu Camimizin çevre düzenlemesiyle, Kuran Kursu yatırımıyla ortaya çıkan o güzel eserin açılışını yapmanın mutluluğu içindeyiz. Bu eserin ortaya çıkmasında büyük destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kuran kursumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

DUALARLA AÇILDI

Konuşmaların ardından Aydoğdu Cami Kuran Kursu 4-6 yaş kreşinin minikleri söyledikleri ilahilerle büyük beğeni topladı. Aydoğdu Cami Kız Kuran Kursu ve 4-6 yaş Kreşinin açılış töreni, dualarla yapıldı. Tören sonrasında Başkan Gürlesin ve protokol üyeleri Kuran Kursunda incelemelerde bulundu. Pamukkale Belediyesi’nin pilav hayrı ile etkinlik son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.