Pamukkale Bayram Eğlencesinin Adresi Oldu

Pamukkale Bayram Eğlencesinin Adresi Oldu

Kurban Bayramı’nda Pamukkale on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırladı.

A+A-

Pamukkale Belediyesinin beyaz cennet Pamukkale travertenlerinin eteklerindeki Kocaçukur Tesisleri ve Pamukkale Havuzları ile Seyir Tepesi Şehir Ormanı en çok ilgi gören noktalar oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kurban Bayramı tatili döneminde tesislerimizde on binlerce vatandaşımızı ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Mübarek Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak ilan edilmişti. Bu süre içinde vatandaşlar kurban ibadetlerini yerine getirirken, kalan zamanlarda Pamukkale’nin tarihi ve doğal güzelliklerini görmeyi tercih etti. UNESCO Dünya Miras Listesi’ndeki yer alan Pamukkale travertenlerinin eteğindeki Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri halkın en çok rağbet ettiği yerlerden biri oldu. Yerli ve yabancı turistler travertenlerin eteğinde muhteşem güzelliği görme imkânına sahip olurken, Kocaçukur Göleti’nde kano keyfi yapanlar da farklı bir deneyim yaşamış oldu. Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’nin hemen yanında yer alan ve antik havuzdaki sularla doldurulan Pamukkale Havuzları da bayram tatilinde halkın hizmetinde oldu. Travertenlerin eteklerindeki havuzda muhteşem manzarayı izleyerek sıcak havada yüzme imkânı bulan vatandaşlar, adeta havuzları doldurdu.

SEYİR TEPESİ ŞEHİR ORMANI DOLDU TAŞTI

Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı unvanlı Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı bu dönemde on binlerce kişiyi ağırladı. Eşsiz Denizli manzarasının yanı sıra şelale park başta olmak üzere, dev horoz heykeli, seyir salıncağı, sessiz bahçe, turan yolu, kamp alanları, kafeteryalar ve çocuk oyun alanları en çok ilgi gören noktalar oldu. Adrenalin tutkunları ise 5 kuleli zipline, macera parkuru ve dağ kızağı gibi alternatifleri değerlendirirken, muhteşem Denizli manzarasını gören ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektirerek Seyir Tepesi Şehir Ormanı gezilerini ölümsüzleştirdiler. Pamukkale Belediyesi tüm tesisleri her gün on binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

TEŞEKKÜRLER PAMUKKALE BELEDİYESİ

Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nı gezen misafirler her bir noktasına hayran kaldılar. Bursa’dan gelen Mustafa Keser, Denizli’ye böyle güzel yerlerin kazandırılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Denizli’de gezecek çok güzel yerler oluşmuş. Onlardan biri de Seyir Tepesi. Burayı çok beğendim. Ailece burada güzel vakit geçirdik. Burada güzel anılar biriktirdik. Pamukkale Belediyesi’ne böyle güzel bir tesis kazandıran herkese teşekkür ederim” dedi. Saide Kabak ise artık misafirleri gezdirebilecekleri güzel bir tesisin olduğunu söyleyerek, “Şehir dışından misafirlerimiz geldiğinde gezdirecek yer bulamıyorduk. Seyir Tepesi her yönüyle çok güzel bir alternatif oldu. Bu bayram misafirlerimizi güzel bir şekilde ağırladık. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye bu tesisi kazandırdığı için çok teşekkür ederim” diye konuştu. Sezer Karakuş da ailece güzel zaman geçirdiklerini belirterek, “Seyir Tepesi çok güzel düşünülerek yapılmış bir yer. Burada hem muhteşem Denizli manzarasını doyasıya izliyoruz hem de aktivitelere katılıyoruz. Buranın oluşumunda emeği olan başta Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. “Pamukkale Belediyesine teşekkür ediyorum” diyen Muharrem Aktepe ise “Ailemizle, eşimizle dostumuzla güzel vakitler geçirebildiğmiz Seyir Tepesi çok güzel bir yer. Herkese tavsiyem buraya gelsinler ve Denizli’ye bir de buradan baksınlar” diye konuştu. Ayten Çoban da “Burada her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Özellikle çocuklu aileler için birçok alternatif var. Burada çocuklar da güzel vakit geçirebiliyor. Artık şehir dışından gelen misafirlerimizi ağırlayabildiğimiz muhteşem bir tesis var” derken, Şadiye Akgüner de “Buraya Manisa’dan geldim. Çok beğendim. Güzel zaman geçirilebilecek tesis olmuş. Denizli için önemli bir kazanç olarak görüyorum. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “9 gün olan bayram tatilinde Pamukkale Belediyesi tesisleri halkımızın hizmetinde oldu, olmaya devam ediyor. Hem Pamukkale travertenlerinin eteğindeki Kocaçukur Tesislerimiz, hem de yine aynı yerde bulunan ve suyu antik havuzdan gelen Pamukkale Havuzlarımız yerli ve yabancı turistlerimizin yoğun olarak ilgi gösterdikleri alanlar oldu. Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı da kente farklı bir açıdan bakmak isteyenlerin uğrak noktası haline geldi. Ayrıca hem çocukların hem de ailelerinin güzel vakit geçirebildikleri Seyir Tepesi, macera tutkularını da ağırlıyor. Tüm tesislerimizde her gün on binlerce kişiye hizmet etmek bizi mutlu etti. Pamukkale Kocaçukur Tesisleri, Pamukkale Havuzları ve Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı tüm Denizli halkı ile birlikte yerli ve yabancı turistlerimizi ağırlamaya devam ediyor. Tüm halkımızı tesislerimize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.