Pamukkale Belediye Meclis Salonu Açıldı

Pamukkale Belediye Meclis Salonu Açıldı

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçeye yakışır modern Belediye Meclis Salonu’nun resmi açılış töreni yapıldı.

A+A-

Denizli ilinin büyükşehir olması ile 2014’te kurulmuş olan Pamukkale Belediyesi, geçtiğimiz 53 aylık bir süreçten sonra Meclis Salonu’nu hizmete açtı. Belediye kurulmadan evvelki dönemde, Özel İdare’nin YSE binası bakım atölyesi olarak kullanılan ve Pamukkale Belediyesinin kurulması ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün deposu biçiminde hizmet veren alan tadilata alındı. Modern bir görünüme kavuşturulmuş olan bina Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu olarak hizmete  girdi. Eylül ayı ilk oturum toplantısından önce düzenlenmiş olan kokteylde Başkan Osman Zolan, Başkan Gürlesin, Vekil Şahin Tin, Ak parti teşkilat üyeleri ve diğer katılımcılar vardı.

 

BAŞKAN GÜRLESİN; “PAMUKKALEMİZE YAKIŞAN BİR MECLİS SALONU OLDU”

 

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale İlçesi’ne yakışan, bir meclis salonu yaptıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Meclis Salonunu 53 ay sonra hizmete almalarının sebebinin, ilçede yapılması öncelikli olan  pek çok yatırım ve projenin olmadı olarak açıkladı ve son olarak da meclis salonunu yaptıklarını buranın ilçeye yakıştığını ve çok mükemmel olduğunu düşündüğünü, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ettiklerini, 53 ay kendilerinin nazlarını çektiğini, salonlarının kullanımını kendilerine açtığını, yeni meclis salonunun ilçeye, ile hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

BAŞKAN ZOLAN, “MECLİSİN GÜZELLİĞİ MİLLETE VERİLEN DEĞERDİR”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise törende yapmış olduğu konuşmasında, en önemli yerin millet iradesi ile gelinen yer olduğunu, en önemli yerin milletin temsili ile oluşan meclis olduğunu, Pamukkale Belediye meclis salonunu gezdiğini  ve güzel olduğunu, salonda, halk adına hayırlı kararlar alınmasını temenni ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.