Pamukkale Belediyesi, Araç Filosunu Genişletiyor

Pamukkale Belediyesi, Araç Filosunu Genişletiyor

Belediyenin henüz yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen elini önemli ölçüde güçlendirecek iş makinelerinin alımı devam ediyor.

A+A-

Belediye, son olarak karla mücadelede kısa sürede birçok iş makinesinin yapabileceği nitelikte yeni bir aracı filosuna kattı. Böylece, karla mücadelede birkaç adım öne geçildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Fahrettin Göksu ve ilgili daire müdürleriyle aracı inceledi. Başkan Gürlesin karla mücadele ve tuzlama yapabilen iş makinesinin fonksiyonları hakkında bilgi verdi.

 

İş makinesi alımının 13 Eylül 2014 tarihinde alımına karar verildiğini ancak özel yapım olması dolayısıyla son kar yağışına yetişmediğini kaydeden Başkan Gürlesin, şöyle dedi:

 

‘İş makinemiz kar kürüme ve otomatik tuzlama yapabilme özelliğine sahiptir. Her iki işi de otomatik şekilde birçok ekibin yapabileceği şekilde özel olarak tasarlandı. İnsan emeğiyle saatlerce sürecek karla mücadele işleri bu araç sayesinde en kısa sürede yapılabilecek. Bu sebeple belediye olarak böyle bir araç alımına gittik. 2 greyder, bir tuzlama ekibi ve bir kamyonun yaptığı işleri aynı anda yapabilecek. Alandaki çalışması ise 4 aracın karla mücadelesinden daha hızlı olacak. Kış bittikten sonra ise aparatları sökülerek kamyon olarak da kullanılabilme özelliğine sahiptir. Yaklaşık 350 bin liraya mal oldu. Kışın elimizi güçlendirecek bir araçtır. Dolu dolu verimliliği çok fazla olan bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Pamukkale Belediyesi olarak araç parkurumuzu daha da genişleteceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. 13 Eylül 2014’de tarihinde biz bu aracımızın alımına karar verdik. Karlardan önce gelmesini arzu ederdik ama yetişmedi. Özel yapım olduğu için bugün elimize ulaştı. Kardan önce gelseydi elimiz daha da güçlü olurdu ama kışın her gün kar yağabilir. Bu ihtiyaçları öngörmek çok önemlidir. Biz önceden öngördük ancak bizden kaynaklanmayan sebeplerle kar yağışı öncesine yetişmedi. Ben tekrar hayırlı olmasını temenni diyorum.’

 

Bu arada, söz konusu karla mücadele ve tuzlama aracına ek olarak 1 tuzlama aracı ile 2 kamyon daha alınacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.