Pamukkale Belediyesi Elini Taşın Altına Koydu

Pamukkale Belediyesi Elini Taşın Altına Koydu

Sosyal belediyecilik ile alakalı mühim çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi’nin hemen hemen 2 sene evvel ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik açmış olduğu Pamukkale Sosyal Market, 4 bin aileye erişti.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacı ile “Pamukkale Sosyal Market”in 2 seneyi aşkın bir sürede ortalama bin 500 ailenin yüzünü güldürdüğünü ifade etti. Başkan Gürlesin, ilçe sınırları içinde ikamet eden ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara destek olmak amacı ile başlatılan çalışmalar çerçevesinde Pamukkale Belediyesi Sosyal Market Derneği’ni resmi olarak Kasım 2015’te kurduklarını,  Belediye’nin Atatürk Caddesi’ndeki Çınar Ek Binası’nın giriş katında 2016 senesinde hizmet vermeye başladığını ifade etti.

“GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILIYOR”

Başkan Gürlesin, “Pamukkale Sosyal Market Derneği’ni kurup çıktıkları bu yolda, kendilerinin ellerini güzel bir amaç için taşın altına koyduklarını, dernekle belediyenin yapmış olduğu ortaklık çerçevesinde hayırsever vatandaşların gıda bankacılığı çerçevesinde yapmış oldukları giyecek, yiyecek, temizlik gibi malzeme bağışların, sosyal market aracılığı ile vatandaşlarla ulaştırıyoruz. Bu noktada da hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahibi ailelerimiz arasında gönül köprüsü kuruyoruz. Bununla beraber yalnızca gelen bağışlar ile değil belediye tarafından da oluşturulmuş olan bir bütçeyle sosyal markete yine gıda bankacılığı kapsamında destek olduklarını dile getirdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.