Pamukkale Belediyesi Farkını Gösterdi

Pamukkale Belediyesi Farkını Gösterdi

Tüm alanlarda öncülük eden Pamukkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde de farkını gösterdi.

A+A-

Pamukkale sınırları içinde ikamet eden tüm çocuklara yönelik Kocaçukur’da 23 Nisan eğlencesi yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların bayramlarını değişik bir biçimde kutlamalarını sağladıklarını, Kocaçukur’daki bu etkinlikleri ile farklarını bir defa daha ortaya koyduklarını belirtti.

 

Eğitimden sağlığa, spordan kültüre, sosyal belediyeciliğe birçok alanda öncü olan Pamukkale Belediyesi, farkını hissettirmeyi sürdürüyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile 2500’e yakın vatandaşı Kocaçukur’daki etkinliklerde bir araya getirdi. Gün boyunca devam eden etkinlikler çerçevesinde, çeşitli oyun gruplarında anne babaları ve öğretmenleri ile beraber gönüllerince eğlenen çocuklar, 23 Nisan’ı bayram tadında geçirdiler.

 

KOCAÇUKUR’DA İLK ETKİNLİK ÇOCUKLARA YÖNELİK OLDU

 

2018 senesinin başından bu yana Pamukkale Belediyesi’nin sorumluluğuna geçen halk arasında Natural Park diye bilinen Kocaçukur’da ilk etkinlik çocuklara yönelik oldu. Kocaçukur’un himayelerine geçtikten sonra halka bütünleşeceğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilk etkinlikte birçok güzelliği bir arada buluşturmak istediklerini belirtti.

 

23 Nisan Çocuk eğlencesine, Pamukkale İlçesi sınırlarında içinde bulunan Akköy İlkokulu, Gölemezli İlkokulu, Güzelpınar İlkokulu, Belenardıç İlkokulu, Pamukkale İlkokulu, Karahayıt İlkokulu, Uzunpınar İlkokulu, Akköy Anaokulu, Develi İlkokulu, Yeniköy İlkokulu, Gözler İlkokulu, Akdere İlkokulu ve Pamukkale Anaokulu’ndan hemen hemen 1500 öğrenci katılımda bulunurken, anne-babalar ve öğretmenler ile beraber 2500’e yakın vatandaş alanda bir araya geldi. Amaçlarının çocukların bu özel günlerini unutulmaz kılmak olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların bayramlarını, bayram tadında geçirmeleri için Kocaçukur’da düzenlenen ilk etkinlikte, gün boyu süren çeşitli ikramlarla ve oyun gruplarıyla hem çocukların hem ailelerin doyasıya eğlendiklerini, bir anlamda bayramın tadını çıkarsınlar istediklerini, kendisinin buraya gelen çocukların yüzde doksanı belki Pamukkale’nin bu yüzünü görmediklerine inandığını, Bayramı dolu dolu kutlamak için çocukların Kocaçukur’da buluşturduğunu, böyle günlerin önemli olduğunu bildiklerini, bu sebeple de Pamukkale Belediyesi olarak her şeyi detaylı bir şekilde hazırladıkları etkinliklerde hem çocuklarla hem de vatandaşlarla bayramı bayram tadında geçirmek istediklerini, geleceğimiz olan çocuklarımızın gözlerinin içinin gülmesinden kendilerinin de mutlu olduğunu dile getirdi ve bu anlamda belediye başkanı olarak başta kendisi ve ekibi ile birlikte ilçede oturan vatandaşların mutlu olmaları için uğraştıklarını söyledi ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını dile getirdi.

 

ETKİNLİK ŞENLİKLE SINIRLI KALMADI

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu da Dedeman Park’ta öksüz ve yetim çocuklara yönelikte özel bir etkinlik yaptıklarını da belirterek, bundan birkaç gün evvelde yine bayrama yönelik düşünmüş oldukları anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini, Dedeman Park’ta öksüz ve yetim çocuklarla bir araya geldiklerini, yine aileleri ile beraber, onların bayramını özel bir ortamda kutladıklarını, bunun da, kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi.

 

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak yapmış oldukları etkinliklerde amaçlarının yalnızca “yaptı desinler” diye değil amacına yönelik anlamlı bir etkinlik olmasına dikkat ettiklerini belirtti. Başkan Gürlesin, yine 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Pamukkale Halk Eğitim Merkezi ve İncilipınargücü GSK işbirliği ile “23 Nisan Benim Çocukluğum Futbol Turnuvası” yaptıklarını da sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.