Pamukkale Belediyesi Gönüllere Dokunuyor 

Pamukkale Belediyesi Gönüllere Dokunuyor 

Pamukkale ilçesini güzelleştiren ve cazip hale getiren projeleri hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, Pınarkent mahallesine kır düğün salonu açtı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe, spordan kültüre pek çok her alanda halka dokunmaya çalıştıklarını, Pınarkent Kır Düğün Salonunun da bu alanda yaptıkları ilk çalışma olduğunu ve bu ve benzeri çalışmaların süreceğini belirtti. Ayrıca Başkan Gürlesin'in yeni düğün salonunda yapılacak ilk 3 düğünün ücretsiz olacağını söylediği öğrenildi.


3720 m2 olan düğün ve 1980 m2 yeşil alana sahip olan projede, yürüyüş yolları, kalp biçiminde taklarla gelin-damat geçiş alanının sağlanacak. Pınarkent Kır Düğün Salonu, halı sahası ve çocuk alanları ile de dikkatleri çekiyor.

 

BAŞKAN GÜRLESİN, “YAŞAMIN DÖRT BİR YANINA DOKUNUYORUZ”

Pınarkent Kır Düğün Salonunun açılışında konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, oldukça geniş bir alana hizmet verdiklerini ve ilçedeki tüm mahallelere en iyi şekilde hizmet vermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. 4 yaşında bir belediye olarak hayatın 4 bir yanına dokunmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Gürlesin, eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe, spordan kültüre pek çok alanda halka dokunmaya çalıştıklarını, bu kapsamda açılışını yaptıkları Pınarket Kır Düğün Salonu’da bu alanda yapacak oldukları ilk çalışma olduğunu, bundan sonra da düğün salonlarının yapımını sürdüreceklerini, bu alanın kapanan Pınarkent Belediyesi’ne ait olduğunu ve atıl durumda kalmaması için böyle değerlendirdiklerini, Pınarkent Kır Düğün Salonunun yalnızca  bir düğün salonu değil. Ailelerin gönül rahatlığı ile gelebilecek olduğu nezih bir ortam olduğunu ve burayı yaparken yalnızca Pınarkent Mahallemize değil, tüm bölgeye ve Denizli’ye hizmet vermesini öngördüklerini ifade etti.

Başkan Gürlesin sözlerine şöyle devam etti:



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.