Pamukkale Belediyesi Meclisinden Yardım Müjdesi Çıktı

Pamukkale Belediyesi Meclisinden Yardım Müjdesi Çıktı

Pamukkale Belediyesinin Ağustos Ayı Belediye Meclisi’nden Pamukkaleli öğrencilere eğitim yardımı müjdesi çıktı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Eğitim alanındaki desteklerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl sürecek. 2021-2022 eğitim öğretim döneminde de öğrencilerimize 8 ay boyunca eğitim desteği vereceğiz” dedi.

Pamukkale Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumunda ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımı kararı çıktı. Belediye Başkanı Avni Örki’nin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik eğitim yardımı yapılması konusu görüşüldü. 2021-2022 eğitim öğretim yılında da geçen yıl olduğu gibi 8 ay boyunca eğitim yardımı yapılacak. Buna göre 750 ortaokul öğrencisine aylık 100 TL, 1750 lise öğrencisine ise aylık 120 TL eğitim yardımı verilecek.

EĞİTİM ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye olarak her yıl ilçe sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilere eğitim desteği sağladıklarını belirterek, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitim her zaman önceliklerimiz arasında oldu. Her yıl okullarımızın bakım onarımında, eksik kütüphanelerine, spor alanlarına kadar her türlü konuda desteklerimiz oluyor. Eğitim yardımı da bu desteklerimizden. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. 750 ortaokul öğrencimize aylık 100 TL, 1750 lise öğrencimize de aylık 120 TL ödeme yapılacak. Bununla ilgili başvurular önümüzdeki günlerde alınacak ve 70’e yakın maddeden oluşacak olan titiz değerlendirme sonundaki puanlamaya göre en çok ihtiyacı olan öğrenciler belirlenecek. Eğitim yardımımız öğrenicilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HER ZAMAN HAZIRIZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ülkemizde meydana gelen orman yangınlarının üzücü olduğunu ifade ederek, “Birçok ilde meydana gelen yangınlar hepimizi üzdü. Farklı illerde olduğu gibi ilimizde yangınlar meydana geldi. İlçemizde de Cankurtaran’da çıkan yangın hızlı yapılan müdahale ile söndürüldü. Seyir Tepesi Şehir Ormanı’na yaklaşık 7 kilometre yakında çıkan yangın da hepimizi tedirgin etti. Pamukkale Belediyesi olarak ilk günden bu yana gerek Sosyal Market gerekse diğer birimlerimizle gereken adımları hemen adım attık. Manavgat, Köyceğiz ve Kavaklıdere’ye gerekli olan yardım malzemelerini gönderdik. Ayrıca PAKUT ekibimiz ve çeşitli müdürlüklerden oluşan ekiplerimiz de hazır kıta halinde bekliyor. Bu afetlerde gördük ki devletimiz çok büyük ve tüm imkânları ile vatandaşlarımızın yanında. Rabbim bu tür afetlerden dünyamızı korusun” dedi. Başkan Örki, Anafartalar ve Dokuzkavaklar Mahallelerinde yapılacak olan üstyapı çalışmalarının ihalelerinin teklif verme aşamasına geldiğini ve kısa sürede incelemeden sonra bu mahallelerde çalışmaların başlayacağını duyururken, 22 Ağustos 2021 tarihinde de “Pamukkale Belediye Başkanlığı Yağlı Pehlivan Güreşleri”nin yapılacağını açıkladı.

   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.