Pamukkale Belediyesi'nden Çocuklara Karne Hediyesi

Pamukkale Belediyesi'nden Çocuklara Karne Hediyesi

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 6-14 yaş grubu çocuklara Aqua Parklı havuzlarda yüzmeyi eğlenerek öğretecek.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde yaşayan çocuklarımızın güzel ve verimli bir yaz tatili geçirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın yoğun geçen eğitim-öğretim yılından sonra onlara bir anlamda karne hediyesi vermek istedik” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yüzmeyi Öğrenmeyen Kalmasın, Haydi Çocuklara Havuza” diyerek, çocuklara yönelik yepyeni projenin müjdesini verdi. Pamukkale ilçesinde yüzme bilmeyen çocuk kalmaması için 6-14 yaş grubu çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursları düzenledi. Deliktaş İlkokulu, Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu ve İncilipınar İlkokulu’nda 2 ay sürecek olan ücretsiz yüzme kurslarına başvurular başladı. Detaylı bilginin www.pamukkale.bel.tr  adresinden alınabileceği kursa katılmak isteyenler Pamukkale Belediyesi’nin hizmet binaları ile okul bahçelerinde yer alan standlarından kayıt yaptırabiliyor. Çocuklar ve gençlere yönelik projeleri ile dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrencilere bir anlamda kare hediyesi vermiş oluyor. Çocuklar uzman yüzme hocaları gözetiminde yüzmeyi öğrenirken, aqua parkta ise doyasıya eğlenme fırsatı bulacak. Kayıtlar devam ederken kursa alınacak olan çocuklar başvuru sırasına göre belirlenecek.

“ÇOCUKLAR AQUA PARK’TA EĞLENECEKLER”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, öğrencilere yönelik çalışmalardan birini daha hayata geçirmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan çocuklarımızın güzel ve verimli bir yaz tatili geçirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın yoğun geçen eğitim-öğretim yılından sonra onlara bir anlamda karne hediyesi vermek istedik. Yüzmeyi öğrenmeyen kalmasın diyoruz ve ilçe sınırlarımız içinde yaşayan 6-14 yaş grubu çocuklarımızı, Deliktaş İlkokulu, Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu ve İncilipınar İlkokulu’nda 2 ay sürecek olan ücretsiz yüzme kurslarımıza bekliyoruz. Ayrıca havuzlarda çocuklarımız sadece yüzme öğrenmeyecek, Aqua Park’ta eğlenmenin keyfini de yaşayacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.