Pamukkale Belediyesi'nden Uyarı

Pamukkale Belediyesi'nden Uyarı

Pamukkale Belediyesi tarafından, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceği duyuruldu.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin yapmış olduğu yazılı açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksit ödemeleri için, vatandaşların hafta içi mesai saatleri içinde YSE kavşağındaki belediye ana binasındaki vezneler, Atatürk Caddesi ve Deliktaş ek binalarında ki veznelerle Gölemezli ve Gözler Mahallelerindeki veznelerden ödemelerini yapabilecekleri ifade edildi. Bunun yanında, gezici veznenin de rutin çalışmalarını sürdüreceği vatandaşların kolayca ödemelerini yapabilmesi için Tapu Kadastro Müdürlüğü’ndeki yeni hizmet noktasında da ödemelerini gerçekleştirilebileceği dile getirildi. Bu ödeme yeri seçeneklerinden başka Pamukkale İlçe halkı, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından ve PTT ile Halkbank Şubelerinden ödemelerini kolay bir şekilde yapabilecekler.

VEZNELER 26-27 MAYIS AÇIK OLACAK

Pamukkale Belediyesi tarafından, emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin 1. Taksit ödemelerinin öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için özel tedbirler alındı. Ödemelerini hafta içi yapamayacak olan vatandaşlar için, 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında, Pamukkale Belediyesi YSE kavşağındaki belediye ana binasındaki veznelerle Atatürk Caddesi ve Deliktaş ek binalarında ki vezneleri hizmet vermeyi sürdürecek.

TAKSİT İMKÂNI

Pamukkale Belediyesi, ödemeler ile alakalı mühim bir kolaylığı daha vatandaşlara sunuyor. 31 Mayıs’a kadar pek çok kredi kartına farklı taksit imkânı ile vatandaşların ödemelerini kolayca yapabilmesini amaçlanıyor. World, Paraf ve Bonus özelliği bulunan kredi kartlarına taksit olanağı sunmakta.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.