Pamukkale Belediyesi Standına Büyük İlgi

Pamukkale Belediyesi Standına Büyük İlgi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde hain darbe teşebbüsüne engel olmak için canlarını seve seve vermiş şehitler ve yaralanmış olan gaziler anıldı.

A+A-

Delikliçınar 15 Temmuz Meydanı'nda yapılan etkinliklere on binlerce Denizlili vatandaş katılımda bulunurken, Pamukkale Belediyesi de meydanda stant açıp anma töreninde vatandaşlara ikramlar yaptı.

 

BAŞKAN GÜRLESİN, “O GECE HAFIZALARIMIZDAN SİLİNMEYECEK”

 

Darbeyi tüm konuşmalarında lanetlediğini belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, 36 sene evvel meydana gelen 1980 darbesinden sonra hain darbe teşebbüsünün halkın demokrasiye olan inancıyla bastırıldığını dile getirdi. Evvela Millete çok teşekkür ettiğini, o gün halkın kazandığını, mili irade kazandığını belirten Başkan Gürlesin, o gece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dik duruşunun da çok önemli olduğunu,  bu oyunu halkın bozacağını söylediğini, ve milletinde hainlere gereken dersi verdiğini, o günden beri devletin adil yargı sistemi ile suçluyu, suçsuzu ayırt edip, bir bir hainlerin hesabının sorulmaya başlandığını. o gece  hainlerin maskelerinin düştüğünü, artık ülkenin daha güzel günlere gittiğini, Pamukkale Belediyesi olarak devlet büyükleri ile istişarelerde bulunup, üzerlerine düşen görev ne varsa yaptıklarını, ve yapmaya da devam edeceklerini, Devlet olarak millet olarak tek amaçlarının, ülke içindeki tüm hainlerin temizlenmesi olduğunu belirtti.

 

Başkan Gürlesin, 15 Temmuz’un simgesi olan şehit Ömer Halis Demir olmak üzre tüm15 Temmuz şehitleri ve ülke, bayrak, devlet için bugüne dek canını hiçe saymış olan tüm şehitlere Allahtan rahmet dilediğini, o geceyi planlayarak düzenleyen hainleri de lanetlediğini, kendilerinin o geceyi unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirtti.

 

STANTA BÜYÜK İLGİ

 

Pamukkale Belediyesi’nce meydan da kurulmuş olan ikram çadırında vatandaşlara ikramlar yapan Başkan Gürlesin, vatandaşlar ile de hatıra fotoğrafı çektirip, standa gelenler ile tek tek ilgilendi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.