Pamukkale Belediyespor'dan Hızlı Başlangıç

Pamukkale Belediyespor'dan Hızlı Başlangıç

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2018-2019 sezonunun ilk maçında ağırladığı Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü 53-39 yenip sezona zaferle başladı.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 senesinde kurmuş olduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonunun ilk maçında Hasan Güngör Spor Salonu’nda mücadele etti. Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’ndeki 4. Sezonunun ilk iç saha maçında mavi-beyazlı takımın rakibi Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de sürekli destek olduğu Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, yeni formaları ile çıktıkları sezonun ilk maçında Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü 53 – 39’luk bir skorla mağlup etmeyi başardı.

 

Pamukkale Belediyespor takımının ikinci maçı 25 Kasım Pazar günü Bahçelievler Spor Salonu’nda saat 15.00’de oynanacak. Takım İstanbul Engelliler Spor Kulübü’ne konuk olacak.

İLK HAFTA 3. SIRADA

Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde ilk hafta maçları bitti. Pamukkale Belediyespor- Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü maçı dışında 2 maç daha vardı. Alınan diğer skorlarla beraber İlk haftayı 2’şer puanla geçen İstanbul 1453, Aydın Genç Efeler ve Pamukkale Belediyesi takımları averaj ile ilk 3 sırayı alırlarken, ilk haftayı mağlup tamamlamış olan Yeşilgönen Belediyespor, İzmir RSK ve İstanbul Engelliler takımları 4, 5 ve 6. sıralarda yer aldılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.