Pamukkale Belediyespor Ligin Zirvesinde

Pamukkale Belediyespor Ligin Zirvesinde

Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde Denizli temsilcisi Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2018-2019 sezonuna fırtına gibi başladı.

A+A-

Sezonun ilk maçında Hasan Güngör Spor Salonu’nda Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü 53-39 yene mavi-beyazlı takım, 2. haftada deplasmanda İstanbul Engelliler Spor Kulübü’nü de 62-23 yenip 2’de 2 yapmıştı.

 

 3. MAÇINI DA KAZANDI

 

Ligin 3. Haftasında Hasan Güngör Spor Salonu’nda ligin yeni takımı Aydın Genç Efeler Belediyespor’u ağırlayan Pamukkale Belediyespor, taraftarlarının da desteğiyle ilk periyodda 15 sayı bulurken yalnızca 5 sayı yedi. Pamukkale Kaymakamı, Belediye Başkanı ve pek çok seyircinin izlediği müsabakanın 2. periyodunda sadece 6 sayı bulan Pamukkale Belediyespor, rakibinin 10 sayısına engel olamasa da devreyi 21-15 galip geçti. Son 2 periyodda da rakibine karşı üstün oynayan takım maçtan 50-42 üstünlükle ayrıldı ve bu sezon 3. maçından 3. galibiyetle ayrıldı.

 

Maçın ardından sporcular galibiyet sevincini, protokol üyeleri ve seyirciler ile beraber yaşadı. Maç sonunda açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, takımın bu sezonki performansının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “2015 yılından bu yana bu takımımız ligde mücadele ediyor. Bu sezona iyi başladık. Dünya Engelliler Günü arifesinde oynanan bu maçın kazanılması gerekiyordu. Büyük heyecan yaşandı. Bir ara beraberliğe yaklaşılıyordu. Ama sonuçta kazandığımız için mutluyuz. Ben sporcu arkadaşlarımız, antrenörümüz ve emeği geçen herkes ile birlikte takımı desteklemeye gelen herkese teşekkür ederim. Bundan sonra bu iyi gidişlin devam etmesini diliyorum. Takımımıza başarılar diliyorum. Denizli halkını da iç sahadaki maçlarda takımımızı desteklemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.