Pamukkale'de 4 Yer Belirlendi!

Pamukkale'de 4 Yer Belirlendi!

Pamukkale Belediyesi, Kurban Bayramında vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için 4 nokta belirledi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi Kuşpınar, İncilipınar ve Kınıklı Pazar yerleri ile Ulu Cami yanındaki otoparkın kurban kesim noktası olduğunu açıklayarak, kurban görevini yerine getirecek vatandaşların, tüm ihtiyaçlarını düşünerek tedbirini aldı.

Pamukkale Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede kurban kesim noktalarını belirleyerek çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların sıkıntısız, huzurlu bir şekilde kurban görevlerini yerine getirmesini sağlamak için Pamukkale Belediyesi, Kurban bayramı boyunca hizmet vermeye devam edecek.

Pamukkale Belediyesi, hijyenik ve sağlıklı bir ortam olarak hazırlanan Kuşpınar Açık Pazar Yeri, İncilipınar Kapalı Pazar Yeri ve Kınıklı Kapalı Pazar yerleri ile Ulu Cami yanındaki otopark olmak üzere 4 noktada vatandaşların kurban görevlerini yerine getirebileceğini açıkladı. Bu noktalarda ise kurban görevini yerine getirecek vatandaşların, tüm ihtiyaçları düşünülerek tedbirler alındı. Belirlenen merkezlerde, ilaçlama ve temizleme çalışmalarının bayram boyunca devam edecek. Bu alanlar dışında ise sokak, cadde ve diğer alanlarda hiçbir şekilde kurban kesimi yapılamayacak.

“ARİFE GÜNÜ ALIŞVERİŞ İÇİN AÇIK OLAN PAZAR YERLERİ”

Pamukkale Belediyesi, bayram süresince alışveriş için Pazar yerlerinin ise kapalı olacağını duyurdu. Bu nedenle Arife Günü açık olacak ve alışveriş hizmeti verecek Pazar yerlerinin isimleri ise şöyle açıklandı; “Pelitlibağ Kapalı Pazar yeri, Bağbaşı Açık Pazar Yeri, Çamlık Açık Pazar yeri, Anafartalar Kapalı Pazar yeri, Uzunpınar Kapalı Pazar Yeri, Aktepe Açık Pazar Yeri.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.