Pamukkale'de Bereket Sofraları

Pamukkale'de Bereket Sofraları

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan iftar sofraları ile Ramazan Ayı’nın güzelliği ilçe genelinde yaşanıyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Ayı’nın güzelliğini, maneviyatını vatandaşlarla bir araya gelip yaşamak istediklerini, bu sebeple de mahallelerde gönül sofrasında vatandaşlarla bir araya gelmeye başladıklarını, Ramazan sonuna dek bir çok mahallede bu güzelliği yaşamak istediklerini ifade etti.

 

Pamukkale Belediyesi’nin her mübarek Ramazan Ayı’nda değişik bir mahallede kurduğu gönül sofraları bu sene de sürüyor. Ramazan Ayı’nda geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ilk iftarı belediye personeli ile beraber yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Ayı’nın güzelliğini mahallelerde kurdukları gönül sofraları ile vatandaşlarla beraber bu sene de paylaşacaklarını belirtti.

 

İLK MAHALLE İFTARI GÜZELPINAR-KURTLUCA’DA

 

Pamukkale Belediyesi ilk mahalle iftarını Güzelpınar ve Kurtluca Mahallesi sakinleri ile yaptı. İftara Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere, Güzelpınar ve Kurtluca Mahalle muhtarları ile Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’de katıldı. Pamukkale Belediyesi olarak,  her sene olduğu gibi bu senede Ramazan Ayı’nda da her akşam farklı mahallede ya da toplumun farklı kesimleri ile aynı sofrada buluşmayı sürdüreceklerini ifade eden Başkan Gürlesin, Ramazan’ı Ramazan gibi yaşamak amacıyla gönül sofralarını farklı mahallerde kurmaya devam edeceklerini, Ramazan ayının rahmet, mağfiret, bereket ayı olduğunu, o bereketin sizlerle güzel olduğunu kendilerinin de Pamukkale Belediyesi olarak halkla iç içe, beraberce o sofrayı paylaşmak için bugün bura olduklarını, söyledi.

 

PELİTBAĞ-HACIKAPLANLAR GÖNÜL SOFRASI’NA MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN’DE KATILDI

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri’nde kurdukları iftar sofrasında, hem Pelitlibağ Mahallesi hem de Hacıkaplanlar Mahallesi sakinleriyle buluştu. İftara Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’de katıldı. Başkan Gürlesin, iftara katılımda bulunan tüm vatandaşlar ile bir bir ilgilenip hal hatırlarını sordu ve sohbet etti. Başkan Gürlesin, Hep beraber kardeşlik ve gönül sofrasında bir arada olduklarını, İnşallah nice Ramazan aylarında Allahın, bizleri buluşturmayı nasip etmesini, söyledi. Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’de, bu iftarlardan dolayı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ettiğini söyledi ve herkesin Ramazan Ayını kutladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.