Pamukkale'de Şehit Aileleri Unutulmadı

Pamukkale'de Şehit Aileleri Unutulmadı

Pamukkale Belediyesi’nce gelenekselleştirilen şehit aileleri için anneler günü yemeğini bu sene de yaptı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yoğunluktan ötürü şehit anneleri ve eşleri için anneler günü yemeğini gecikmeli de olsa yapmış olduklarını ifade ederek, Devlet olarak, Pamukkale Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerin yanında olduklarını belirtti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, anneler günüde münasebeti ile Pamukkale sınırları içindeki şehit anneleri ve aileleriyle bir araya gelip, bu özel ve anlamlı günde yine onların yanındaydı. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan yemeğe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eşi Derya Gürlesin, belediye başkan yardımcıları, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, şehit anneleri, eşleri katılımda bulundu.

IŞIK; “HER DAİM YANIMIZDA OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Anneler günü yemeğinde konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, Pamukkale Belediyesi’nin her daim yanlarında olduğunu belirterek, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Hüseyin başkana sonsuz teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.



GÜRLESİN, “BÜR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞERLERİNİN FARKINDAYIZ”

Annelerin kendilerinin baş tacı olduğunu, şehit anneleri ve şehit eşlerinin daha özel anlam ifade ettiğini, kendilerinin özel günlerde şehit ailelerini biraz daha ön plana çıkarmaya çalıştıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit aileleri ve gazilerine verdiği değeri her fırsatta hissettirmekte. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü’nün senenin 365 günü kutlanması gerektiğinin vurguladı ve önemli olanın bir ve beraber yürümek olduğunu, kendilerinin de bu anlamda belediye olarak, yerel yönetici olarak değerli ailelerin, yalnızca şehitlerin şehit olduğu gün değil, her daim yanlarınızda olduklarını hissettirmek istediklerini, sadece dilde değil, üç beş gün değil, bilhassa bu bölgede olan şehit ailelerine mümkün olduğunca dokunmaya çalıştıklarını, Devlet olarak, Pamukkale Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Yemekten sonra Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit anneleri ve ailelerine günün anısına hediyeler sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.