Pamukkale’de Uyuşturucu Operasyonu

Pamukkale’de Uyuşturucu Operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapmayı isteyen şahıs ve organizasyonlara karşı operasyon gerçekleştirildi.

A+A-

Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Demizli’nin Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

03 Temmuz 2018 akşamı saat 20.00 sularında düğmeye basan ekipler çok sayıda personelin de katılımları ile yaptıkları çalışmayla Karşıyaka Bölgesini tamamen ablukaya aldı. Mahallenin giriş çıkışlarını kapatarak uygulama noktaları meydana getirildi. İç kısımda ring durumunda olan sivil ekipler sokak güvenliğini sağlarlarken Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ise mahallenin değişik bölümlerinde  bulunan 6 farklı adrese operasyon düzenledi. Uyuşturucu madde satışı için kullanılmış olan “torba evi” diye de bilinen ikametten bozma yapıların çelik kapı ve pencerelerine kurulan özel demir düzenekler dikkatleri çekti.

Operasyon sonucunda torba evlerde uyuşturucu madde satan 3 zanlı göz altına alınıp adli mercilere gönderildi. Uyuşturucu madde ve diğer suçlardan aranan 2 kişi ise yakalandı. 0.6 gram eroin maddesi, 2.1 gram esrar maddesi, 2 adet ecstasy hap, uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparatlar ve 1 tane ruhsatsız tüfek ele geçirildi. 20.00 - 22.00 saatleri arasında bölgede 11 araç 76 şahıs denetlendi.

2 Kişi Tutuklandı

Aparta benzer iki farklı adrese yapılan operasyon sonucundaysa 3 tane ruhsatsız tabancayla 4 poşet şeklinde 88 gram metamfetamin maddesi ve metamfetamin yapımında kullanıldığı düşünülen 250 ml sıvı ara kimyasal madde bulundu. Gözaltına alınan zanlılar M.A. ve İ.K çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.