Pamukkale'de Zabıtlar İş Başında

Pamukkale'de Zabıtlar İş Başında

Pamukkale ilçesinde ikamet eden vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi ile alakalı sene boyunca denetimlerine aralıksız devam eden Pamukkale Belediyesi, Ramazan Ayı’nın gelmesi ile beraber denetimlerini artırarak sürdürüyor.

A+A-

 

Halk sağlığını korumak için hassas davranan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içinde hizmet sunan fırınlara yönelik rutin denetimlerini Ramazan Ayı’nda daha da artırdıklarını ifade etti. Başkan Gürlesin, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, halkın sağlıklı ekmek tüketmesi amacıyla ekmek ve pide üretimi yapan işletmelere kontrollerini Ramazan Ayı’nda gece gündüz sürdüreceğini belirtti.

 

“HALK SAĞLIĞI ÖNEMLİ”

 

Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri ilçedeki ekmek ve pasta fırınlarıyla unlu mamul ve pide üretimi yapan yerlerde denetimler yapmakta. Bilhassa ekmek ve pide üretim alanlarının hijyenik durumları mercek altına alınırken, gramaj ile alakalı da titiz çalışmalar yapılıyor. Ramazan Ayı süresince ekmek ve pide üretimi yapan işletmelere gece ve gündüz ekiplerce denetimler yapılmaya devam edileceğini dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Zabıta ekiplerinin, sene boyunca süren rutin denetimlerini Ramazan Ayı’nda daha da artırdığını, 7 zabıta ekibinin, fırınlara yönelik denetimler yapıp, ruhsat, hijyen, gramaj, fiyat listesi, iş kıyafetlerinin uygunluğu gibi noktaları denetlediklerini, eksikliği olan işletmelere gerekli cezai işlemin uygulanıp, gerekli tedbirlerin alınmaya devam edildiğini, bu denetimlerin devam edeceğini, hiç kimsenin halka sağlıksız ekmek yedirmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.