Pamukkale'den enflasyonla topyekun mücadele destek

Pamukkale'den enflasyonla topyekun mücadele destek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hükümetin ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında başlattığı yüzde 10 indirim kampanyasına, Pamukkale Belediyesi sosyal tesislerinde de ilk adımı attıklarını söyledi.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hükümetin ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında başlattığı yüzde 10 indirim kampanyasına, Pamukkale Belediyesi sosyal tesislerinde de ilk adımı attıklarını açıkladı. Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, belediye sosyal tesislerimizde Ağustos ayından bu yana ABD menşeli tüm ürünlerin satışını zaten durdurmuştuk. Bugünden itibaren de, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın enflasyonla mücadele kapsamında açıkladığı asgari yüzde 10 indirim kampanyasına destek vermeye başlıyoruz." dedi.

 

Gürlesin, “Ülkemizin ekonomisi üzerinden oynanan oyunların tamamen bertaraf edilmesi adına, hükümetimiz mücadelesini sürdürmeye devam etmektedir. Pamukkale Belediyesi olarak bizler de her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz aylarda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ürünlerine boykot uygulama çağrısının sonuna kadar destekçisi olarak belediye sosyal tesislerimizde ABD menşeli tüm ürünlerin satışını durdurma kararı almıştık. Son olarak, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında açıkladığı enflasyonla mücadele için asgari yüzde 10 indirim kampanyasını da desteklediğimizi bildirmek isteriz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.