Pamukkale Her Açıdan Ayrı Güzel

Pamukkale Her Açıdan Ayrı Güzel

Pamukkale Her Açıdan Ayrı Güzel

A+A-

Vali Hasan Karahan, UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale'yi sıcak hava balonu ile yukarıdan izledi. İlimiz turizm bölgelerini tanıtan TRT ekibi de bu eşsiz güzelliği havadan yaptığı çekimlerle ekranlarına taşıdı.

 

11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kur.Alb.Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı  İsmail Soykan ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ile birlikte sabahın ilk ışıklarında Pamukkale'ye giden Vali Karahan, ilk olarak Laodikiea Balloons'un yeni hizmet binasının açılış kurdelasını kesti. Daha sonra yaklaşık 8 ay önce Beyaz Cennet'in eşsiz güzelliğini havadan görmek isteyen turistler için başlatılan balon turlarının bugünki gezisine katılan Vali Hasan Karahan, Pamukkale'yi havadan izledi. Pamukkale'nin her açıdan ayrı bir güzelliğe sahip eşsiz bir yer olduğunu vurgulayan Sayın Valimiz, İlimizin tarihi turistik değerlerini tanıtmak için daha fazla çaba sarfedeceklerini kaydetti.

 

İlimiz turizm potansiyelini arttırmak adına Vali Hasan Karahan liderliğinde yürütülen tanıtım çalışmaları çerçevesinde, TRT ekibi de havadan yaptığı çekimlerle Beyaz Cennet Pamukkale'yi kayıt altına alarak izleyicileri ile buluşturdu. Yapılan yayın ile İlimiz ve Pamukkale uluslararası boyutta tanıtılmış oldu. TRT ekibi ile aynı balonda bulunan Vali Karahan, başta Pamukkale olmak üzere İlimizin tarihi ve turim potansiyeli hakkında izleyicileri bilgilendirerek, tarihi güzellikleri herkesin yerinde görmeleri için Denizli'ye davet etti.

Uçuş sonunda katılımcılara valimiz Hasan Karahan tarafından sertifika verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.