Pamukkale İçin Çok Güzel Bir Tanıtım

Pamukkale İçin Çok Güzel Bir Tanıtım

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için bu sene ilkinin yapıldığı “Pamukkale Belediyesi 1.Vosvos Festivali” heyecanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile birleşti.

A+A-

Üç gün devam eden festival çerçevesinde Türkiye’nin 4 bir tarafından 100’den fazla vosvos derneği katılımda bulundu. Karahayıt Kent Ormanı önündeki yeşil alanda kamp kurmuş olan vosvos severler, ilk gün Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katılmış olduğu Cumhuriyet Konvoyunu yaptı. Son günde, final fener alayıyla yapıldı.

“PAMUKKALE KADAR KARAHAYIT’TA ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin UNECSO Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan Pamukkale’nin tanıtımı kadar, şifalı suyu ile termalin başkenti sayılan Karahayıt’ın tanıtımının da çok önemli olduğunu, festivalin ilk gününde Kocaçukur’da yapılan etkinlikten sonra, vosvos severlerin trekking (doğa yürüyüşü), voleybol turnuvası, çeşitli yarışmalar ile festival eğlencesine devam ettiğini, daha sonra Ozanca konseriyle ilk gün tamamladığını, Vosvos severlerin 2. gün de değişik etkinlikler düzenleyip, Karahayıt ve Pamukkale’yi gezdiklerini belirtti.

Pamukkale’yi Çok Sevdiler

Vosvos severler, Pamukkale Belediyesi’ne, Başkan Hüseyin Gürlesin’e böyle bir festivale ev sahipliği yaptığı için teşekkürlerini sundular. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu içine almış olan Denizli’de ilk kez düzenlenmiş olan “Pamukkale Belediyesi 1.Vosvos Festivali” son gününde, Ziya Tıkıroğlu Tiyatrosu önünden başlayarak, Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana binasında sonlanan fener alayı konvoyuyla sonlandı.

Türkiye’nin 4 bir tarafından gelip, 29 Ekim coşkusunu Denizli ilinde yaşamış olan vosvos severler, Pamukkale’nin, Karahayıt’ın, Denizli’nin tanıtımı için güzel bir etkinlik olduğunu, çok güzel ağırlandıklarını, her şeyin çok güzel olduğunu, bunun yanında vosvos kültürünü de yaşattıkları için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ettiklerini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.