Pamukkale Özel Proğram Hazırladı

Pamukkale Özel Proğram Hazırladı

Her yıl 3 Aralık’ta çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Dünya Engelliler Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi özel program düzenledi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bugün saat 14.00’te Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılacak olan etkinl

A+A-

Engellilere yönelik projeler ile dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel etkinlik düzenledi. 2 gün olarak planlanan etkinlikler 2 Aralık Cuma günü Hasan Güngör Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak. Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının gösteri maçının yapılacağı programda goalball gösteri maçı ile birlikte sürpriz etkinlikler gerçekleşecek. 3 Aralık Cumartesi günü ise Pamukkale Belediyesi’nin Dünya Engelliler Günü etkinlikleri Forum Çamlık AVM’de yapılacak. Saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında Grup S.M.S konseri ile başlayacak olan program, engelli derneklerinin katılacağı fuarla devam edecek.

 

“ENGELLİLERE POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, engelli vatandaşlarla ilgili olarak pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. “Engellileri önemsiyoruz” diyen Gürlesin, “Biz kurulduğumuz ilk günden bu yana engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Onları ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bizler hepimizin birer engelli adayı olduğunu bilerek davranıyoruz. Engelliler için tekerlekli sandalye dağıtımı başta olmak üzere bir çok destek sağlıyoruz. Meclisimizde engelli üyemiz var. Ayrıca bedensel engellilerin yer adlığı basketbol takımını kurduk. Bu yeni kurulan belediyeler arasında bir ilkti. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da bu takımımız bölgesel ligde mücadelesine devam ediyor. Biz engelli vatandaşlarımız için pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Gürlesin, düzenlenen etkinlikler ile ilgili olarak, “Geçen yıl yine 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili etkinliklerimiz olmuştu. Bu yıl da Hasan Güngör Spor Salonu’nda ve Forum Çamlık’ta 2 gün süreyle programlarımız var. Tüm halkımızı bu etkinliklerimize davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.