Pamukkale Teknokent Girişimcisi’ne Özel Ödül

Pamukkale Teknokent Girişimcisi’ne Özel Ödül

“ Tech’n Roll ” etkinliğinde Pamukkale Teknokent Girişimcisi büyük bir başarıya imza attı.

A+A-

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ( İYTE ) , Teknopark İzmir, ve Atmosfer TTO’un ortaklaşa yaptığı ve 2 - 5 Ağustos tarihleri arasında organize edilen Tech’n Roll teknoloji kampında, Pamukkale Teknokent’ten Hunters Of Book girişiminin kurucusu olan Mehmet Kalaycı özel ödülü almaya hak kazandı.

Fikirlerden yeni oluşumları meydana getirmeyi hedefleyen, Türkiye’nin her tarafından öğrenci, mezun, teknoloji meraklısı tüm meraklıların ücretsiz bir şekilde katılabildiği Tech’n Roll teknoloji kampı etkinliğine en iyi 15  start-up ( yeni girişimci ) seçildi.

Pamukkale Teknokent’ten Hunters Of Book girişiminin kurucusu olan Mehmet Kalaycı, İzmir Ticaret Odası’nca 5 bin TL’lik özel ödülün sahip oldu. Seçilmiş olan start-uplara 1 ay süresince ücretsiz bir şekilde mentörlük hizmeti verilirken, 2 - 5 Ağustos tarihlerinde 4 gün boyunca katılımcılar için eğitimler, paneller ve workshoplar organize edildi.

Tech'n Roll Nedir?

yeni girişimciler için, muhteşem bir başlangıç noktası ve gelişme alanı olan Tech’n Roll’a, Türkiye’nin her tarafından herkes StartUp fikri ile başvurabilir ve bu başvurular değerlendirmeye alınırlar. Bu platfotm bireysel katılımcılar için, eğlence ve yaratıcılığı teknoloji ile buluşturmaktadır. Sektörden profesyoneller ile buluşma gerçekleştirip yeni network imkânı sağlar. Kurumsal firmalar içinse, yeni yeteneklerin ve düşüncelerin teknolojik keşif alanı, AR&GE çalışmalarının çekirdek gücü durumundadır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.