Pamukkale Ziyaretçi Sağanağı Yaşanıyor

Pamukkale Ziyaretçi Sağanağı Yaşanıyor

Pamukkale Ziyaretçi Sağanağı Yaşanıyor

A+A-

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, kültür turlarında en çok ilgi gören sonbahar günlerin de Pamukkale ye özellikle uzak doğudan yoğun ziyaretçi akını başladığını söyledi. Havaların soğuması bayram ve okul telaşının bitmesiyle UNESCO’nun Dünya Miras Listesi’nde yer alan dünyanın en beyaz tepesi Pamukkale ye yerli ve yabancı turist sağanağının başladığına dikkat çeken DENTUROD Başkanı Gazi Şen, “Bölgemize yoğun olarak Çin, Tayvan, Kore, Malezya, Hint ve Japon turistler   ilgi gösteriyor.

Pamukkale'ye gelen turistler adeta buradan büyülenerek memleketlerine en güzel anılarını biriktirerek dönüyorlar. Bunun yanında son yıllarda yapılan ‘termal iyi gelir’ kampanyasıyla uygun fiyatlarla yerli ziyaretçilerin de büyük ilgisin çeken Pamukkale şifalı suları ile ziyaretçilere  termal tedavi, olağan üstü güzel yerleriyle tatil imkanını sunuyor, 12 ay boyunca ılıman iklimiyle sürdürebilir turizmin gerçekleştiği Denizli bölgesi bu yıl da yerli misafirlerin en çok rağbet göstereceği tatil bölgesi olmaya devam edecek gözüküyor” dedi

Turizmde deneyimli ve iddialıyız

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, turizm konusunda çok deneyimli ve iddalı bir bölge olduklarına dikkat çekti. Beyaz cennet Pamukkale’yi görmek için dünyanın her yerinden 2 milyon turistin geldiğini söyleyen Başkan Şen, “Pamukkale yi görmeye dünyanın her yerinde ziyaretçilerimiz geliyor. Bunlar için de güney Amerika ve uzak doğu gibi oldukça ülkemize mesafesi olan ülkelerden de çok yoğun ziyaretçilerimiz geliyor. Ülkemizde yaşanan son yıllardaki olumsuz koşulların düzelmesi ile en çok ziyaret edilen ören yeri olan Pamukkale ye çok daha fazla ziyaretçinin gelmesini bekliyoruz” dedi.

Yerli misafirlere de bir çağrıda bulunan Başkan Şen, çok uygun fiyatlara Pamukkale de yüksek standartlarda konaklama imkanları sunduklarını söyleyerek dünyanın ucundan yabancı misafirlerin onca uçak yolculuğundan sonra bir gün de olsa Pamukkale yi görmek için bölgelerine bu kadar zahmetli yolculuğu yaparken, yerli misafirlerimizin de yanı başında ki Pamukkale yi görme fırsatlarını kaçırmamalarını istedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.