Pamukkalelileri Memnun Eden Hizmetler

Pamukkalelileri Memnun Eden Hizmetler

Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üst yapı hamlelerine ara verilmeden devam ediliyor.

A+A-

Pamukkale’de 68 mahallede gerçekleştirilen çalışmalar dikkatleri çekerken, bilhassa üst yapı çalışmaları vatandaşları memnun etti. Deliktaş, Cumhuriyet, İncilipınar ve  Fatih mahallerinde 85 milyon TL’lik üst yapı atağını sürdüren Pamukkale Belediyesi, vatandaşların en az mağdur olacağı biçimde çalışmalarına devam ediyor.

1 AYDA HİZMETE AÇILDI

Altyapısı tamamlanmış olan Fatih mahallesinde de çalışmalar sürüyor. YSE kavşağından Ankara asfaltına gidişi sağlayan Şehit Yılmaz Bakan Caddesi’ne bağlanan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile Şehit Er Ali Taşöz caddelerinde çalışmalar bitti. Hemen hemen 2 ay gibi bir sürede bitirilmesi planlanan 1350 metre uzunluğundaki bu caddelerde tüm çalışmalar ortalama 1 ayda tamamlandı. 2 bin 250 ton asfaltın 15 bin 300 metrekare alana uygulandığı üst yapı çalışmaları esnasında 6 bin 850 metrekare traverten de kaldırımlara yerleştirildi.

“HER ŞEY PAMUKKALE İÇİN”

Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Gürlesin, Pamukkale’nin vizyonuna uygun pek çok proje ürettiklerini, bazılarının hayata geçip vatandaşların hizmetine sunulduğunu, bazı projelerin de sürdüğünü, bunun yanında altyapısı tamamlanmış olan mahallelerde de üst yapı çalışmalarının devam ettiğini, amaçlarının halkın bu çalışmalar yüzünden mağduriyet yaşamaması olduğundan işleri en kısa zamanda tamamlamaya çalıştıklarını, yeni yolların vatandaşlara hayırlı olmasını, kendileri Pamukkale için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.