Paraları Alıp Kaçtı Ama...

Paraları Alıp Kaçtı Ama...

Paraları Alıp Kaçtı Ama...

A+A-

Yaşanan olay,Denizli'de Pamukkale ilçesinin Karahayıt Mahallesi'ndeki bir pansiyonda meydana geldi.

Pansiyonda sabah uyandığında soyulduğunu fark eden İ. T., jandarmaya başvurdu. İ. T., evlenme vadiyle kandırılıp götürüldüğü pansiyonda, kendisiyle evleneceğini söyleyen bir kadın tarafından, 6 bin lira değerinde altın takı ile 10 bin lira nakit parasının gasp edildiğini söyledi. Kadının eşgalini belirleyip çalışma başlatan jandarma ekipleri, pansiyonun bulunduğu bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yaşlı adamı gasp ettiği belirtilen kadının, N. P. olduğu tespit edildi. N. P, dün Pelitlibağ Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Denizli'nin Bayramyeri mevkiinde tanıştıkları ve kadının kendisini çok beğendiğini anlatan mağdur adam, 2 gün sonra kadının evlilik teklifini kabul edip, kuyumcudan 6 bin liralık ziynet eşsaı ve altın almış.

Olayı anlatan mağdur; ''Ben de yanıma, bankadan çektiğim parayı aldım. Daha sonra pansiyona gitmek istedi. Karahayıt'ta gittiğimiz pansiyonda bana içki içirip, sarhoş etti. Kendimden geçmişim, sabah uyandığımda evlenme vadiyle kandırılıp, gasp edildiğimi anladım, şikayetçiyim" dedi.

 

Jandarmadaki sorgusunda suçunu kabul ettiği öğrenilen Nurhan P’nin üzerinde yapılan aramada, yaşlı adamdan gasp ettiği altınlar ve paralar bulundu. Adliyeye sevk edilen Nurhan P, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.