Pars Hokey Takımı Denizli için Mücadele Edecek

Pars Hokey Takımı Denizli için Mücadele Edecek

Bu sene ilk kez Acıpayam Belediyesi bünyesinde mücadele eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı, Alanya’da düzenlenen turnuvada ilçeyi temsil ediyor.

A+A-

4 gün sürecek turnuvanın ilk maçında Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı, Zonguldak Kozlu Hokey Kulübünü Şevval Olcay’ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

2006-2007 doğumlu sporcular ile mücadele eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı, 24 Mart Çarşamba günü saat:18.00’da Osmaniye takımı Tempo 80 spor kulübü ile karşılaşacak. Mücadeleyi kazandığı taktirde dörtlü final grubunda oynamaya hak kazanacak.

Moral Yakaladılar

13 sporcu,2 antrenör ve 1 idareci ile Alanya’da yapılan turnuvaya geldiklerini ifade eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı Kulüp Başkanı Emrullah Salim ve Antrenör Muhlis Demirel yaptıkları ortak açıklamada ,’’ İlk maçımızı kazanarak, iyi bir moral yakaladık. Acıpayam’ dan 13 kız çocuğumuzun hayatına dokunmuş bulunmaktayız. Amacımız onlara sporun her türlüsünü sevdirmek. Bunun içinde ilçe olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. En büyük hedefimiz ve hayalimiz Milli Takıma sporcu ve sporcular kazandırmak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Özkan Sağun ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Süleyman Akıncı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman İzgi'ye tüm takım oyuncularım adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.