PAÜ Ailesi Bir Araya Geldi

PAÜ Ailesi Bir Araya Geldi

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektörlük girişinde bulunan fuaye alanında yapılan bayramlaşma töreninde Pamukkale Üniversitesi ailesiyle buluştu.

A+A-

Uzun Tatil Öncesi Bayramlaşma

9 günlük uzun Kurban Bayramı tatili öncesinde tatil öncesinin son iş gününde PAÜ’de bayramlaşma heyecanı vardı. 9 günlük tatil için ailelerinin yanına ya da tatile gidecek olan Pamukkale Üniversitesi personeli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ öncülüğünde fuaye alanında bir araya geldiler. Bayramlaşma sırasında çok samimi ve dostane bir hava olması ve bayrama yakışan birlik beraberlik mesajının iletilmesi büyük önem arz ediyordu. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tüm çalışanları ile tek tek bayramlaştı ve uzun yola çıkacakları yollarda dikkatli olmalarını, ailelerine de kendilerinden selam götürmelerini istedi.

Fotoğraf Çekildi

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Pamukkale Üniversitesi Yönetim Üyeleri törene katılımda bulunan pek çok sayıda akademisyen ve idari personelle bayramlaşıp, iyi dilek ve temennilerini kendilerine iletti. Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Binası’nın giriş katında olan fuaye alanında değişik ikramlar ile organize edilen katılanlar ile bayramlaşmış olan Rektör Bağ, bunun yanında katılımda bulunan Pamukkale Üniversitesi personeli ile hatıra fotoğrafı da çekildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.